Huis verkopen – Woonvast

Je huis verkopen
met Beumer Woonvast

Als verkoper ben je op zoek naar een makelaar die weet hoe hij jouw huis onder de aandacht brengt bij de juiste doelgroep. Zo behalen we bij Beumer Woonvast al tientallen jaren het maximale verkoopresultaat voor onze klanten in Amersfoort en omstreken.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

Een waardebepaling en kennismaking

Als je je huis wil verkopen heb je daar waarschijnlijk lang over nagedacht en behoorlijk veel over gelezen. Daarom wil je graag eerst weten hoe je makelaar de verkoop aanpakt en wat hij verwacht dat je huis gaat opbrengen. Bij Beumer Woonvast combineren we de waardebepaling altijd met een fijne kennismaking. We leggen je uit hoe we werken, hoe het traject er ongeveer uit gaat zien en welke middelen we inzetten om jouw huis maximaal onder de aandacht te brengen.

Beumer Woonvast verkoopmarketing

Bij Beumer Woonvast weten we heel goed wat kopers verleidt en beweegt. Daarom zetten we alles in het werk om jouw huis zo goed en zo breed mogelijk onder de aandacht van de juiste doelgroep te brengen. Daarvoor geven we je goede tips om je huis verkoopklaar te maken, laten we natuurlijk professionele foto’s en video’s maken en hebben we een sterk marketingteam dat precies weet welke kanalen (online en offline) moeten worden ingezet om de juiste kopers te bereiken.

Aandacht voor verkoper én koper

Om kopers de kans te geven serieus geïnteresseerd te raken in jouw huis, moet je ze de juiste aandacht en begeleiding bieden. We zijn goed bereikbaar, geven kopers alle informatie die ze willen ontvangen en zijn altijd open en eerlijk over de verkoopprocedure. Tijdens en na de bezichtigingen laten houden we je nauwlettend op de hoogte van de vorderingen. Als er biedingen binnen zijn, nemen we deze samen door en leggen we goed uit hoe het bod in elkaar zit. Samen gaan we voor de beste prijs en voorwaarden én voor een tevreden koper en verkoper.

Afronding van de verkoop

Als de winnende kopers zijn ingelicht, zorgen wij als jouw makelaar natuurlijk voor dat de verkoop goed wordt afgerond. We zorgen dat de koopovereenkomst door beide partijen wordt ondertekend en begeleiden je bij de sleutel- en eigendomsoverdracht bij de notaris. Is er daarna nog iets waar je ons voor nodig hebt? Wij blijven jouw makelaar en jouw adviseur.

Waardebepaling Amersfoort

Een waardebepaling is altijd geheel vrijblijvend

Je hebt het vast al vaker voorbij zien komen, een gratis waardebepaling. Een makelaar komt bij je langs om je een indicatie van de waarde te geven. Maar hoe gaat precies in zijn werk? En waarin verschilt een waardebepaling van een taxatie? We leggen het je graag uit in een korte video.

Bekijk video
Huis verkopen

De verkoop door Beumer Woonvast

  • Tientallen jaren ervaring in de regio Amersfoort
  • Jouw huis onder de aandacht van de juiste doelgroep
  • Dedicated marketingafdeling voor alle promotie voor je huis
  • Korte lijntjes met je makelaar, jouw vertrouwenspersoon
  • Een mooie verkoop die voor iedereen goed voelt

Waargemaakte woondromen

Amersfoort

Michiel heeft ons door roerige verkooptijden heen geloodst. In alle rust en bijna 'irritant' stoïcijns heeft hij ons begeleid. Er waren genoeg momenten van onzekerheid of lichtelijke paniek, waarbij we dachten: "Michiel doe wat". Zijn houding, geruststellende overpeinzingen en ook actie, hebben ons echter heel prima door het verkoopproces heen geleid. Met uitstekend resultaat! We kijken dan ook heel tevreden terug op onze samenwerking. We zijn inmiddels meer dan overtuigd van de toegevoegde waarde in kennis en kunde van een makelaar (en dan met name die van Woonvast).

Verkoper Zoetegaarde 52 21 april 2022

Amersfoort

Groot compliment voor de makelaars en medewerkers van Woonvast Makelaars. Hele fijne en persoonlijke communicatie en adviezen.

Verkoper Sikkelkruid 5 06 april 2022

Amersfoort

Contact verliep zeer goed. Ook via mail werd je goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was. Vriendelijk personeel, die je keurig te woord stonden als er ontwikkelingen waren. Mijn verwachting was hoog, aangezien ik deze makelaar bij de aankoop van ons huis ook had gehad. Toen waren de ervaringen ook erg goed. Deze makelaar heeft er alles aan gedaan om deze verkoop goed te begeleiden. Vanaf het begin heeft deze makelaar er voor gezorgd, dat je dit zonder zorgen los kon laten. Chapeau!!

Verkoper Dollardstraat 244 30 januari 2022

Amersfoort

Uitstekend contact met Anja van Ingen ; snelle opvolging waar nodig. Vooral het begeleiden van de kijkers en het " verkopen" van ons huis vanuit het gevoel wat wij hebben met ons huis, heeft zeer goed gewerkt. Belangrijk is ook de totstandkoming van de prijs, realistisch en vanuit een scherp beeld van de doelgroep. Uiteindelijke prijs is uitstekend en past bij de verwachting van ons. Zeer ervaren makelaar met uitstekende marktkennis.

Verkoper Sijsjespeergaarde 10 04 januari 2022

Contact huis verkopen

Huis verkopen?