Zorgeloos een nachtje weg met Beumer Woonvast - Woonvast

Zorgeloos een nachtje weg met Beumer Woonvast

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 05 juli 2022

Je bent eruit: je gaat je huis verkopen. Superleuk, maar ook best spannend. Geen stress! Bij Beumer Woonvast nemen we de hele verkoop uit handen én we verzorgen een nachtje weg voor twee personen bij Hotel de Tabaksplant in Amersfoort inclusief ontbijt.

Dit moet je doen

Zie jij jezelf al helemaal wakker worden in zo’n heerlijk hotelbed én wil je je huis van de hand doen? Plan dan vrijblijvend een verkoopgesprek met één van onze makelaars. Tijdens dit gesprek wordt de waarde van je woning bepaald en er wordt een verkoopstrategie op maat gemaakt. Zet jij vervolgens je huis bij ons in de verkoop? Dan geniet je straks van een ontspannen nachtje weg tijdens deze soms toch wat hectische periode.

Hotel de Tabaksplant

Hotel de Tabaksplant is gevestigd in sfeervolle statige monumentale panden in het historische centrum van Amersfoort. Tijdens je verblijf in dit boutique hotel geniet je van de 'best of both worlds'. Het historisch karakter van het hotel, het hedendaagse comfort en de grenzeloze service en dienstverlening. Je kunt hier heerlijk tot rust komen maar ook Amersfoort (opnieuw) ontdekken.

Huis verkopen

Maak online een afspraak

Doordat wij het enige kantoor in de omgeving Amersfoort zijn met ervaren NVM-makelaars en een gespecialiseerde marketingafdeling, weten we precies hoe we jouw huis verkopen voor de beste prijs en voorwaarden. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak of bel naar 033-4221010.