HET TEAM VAN WOONVAST HEET U PERSOONLIJK WELKOM

De aankoop of verkoop van uw woning is misschien wel een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven. Dat laat u niet zomaar aan iemand over. Bij de makelaars, taxateurs en medewerkers van Woonvast draait het om mensen, de juiste klik, vertrouwen en vooral succes! Voor een optimale samenwerking vinden wij een aantal factoren belangrijk:

Persoonlijk contact

Onze medewerkers zijn zowel op kantoor als telefonisch of via de mail rechtstreeks bereikbaar. Ook kunt u gerust binnenlopen bij ons op de Stadsring 139 in Amersfoort!

Ervaring

Woonvast is al meer dan 25 jaar actief in Amersfoort en omstreken. Hierdoor hebben we veel kennis in huis en zijn we als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Vertrouwen

De huizenmarkt zit vol met wetten en regelgeving. Ons vakkundige team is altijd op de hoogte en begeleidt u graag. Maar waar het uiteindelijk écht om gaat is vertrouwen! Ervaar het zelf… We laten u hieronder graag kennismaken met ons enthousiaste team. Heeft u een vraag of verzoek? Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.