NVM Open Huizen Dag - Woonvast

NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de NVM een landelijke Open Huizen Dag. Zaterdag 1 april is het weer zover! Van 11:00 tot 15:00 zijn verschillende woningen te bezichtigen. Benieuwd welke woningen er mee doen, houd dan deze pagina goed in de gaten.

Amersfoort

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Amersfoort e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Makelaar Binnenstad

Utrecht

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer

De Meern, Leidsche Rijn

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer

Wijk bij Duurstede

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer

Nieuwegein

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Nieuwegein e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Maarssen-dorp

Maarssen

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Maarssen e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer