Vestibule - Woonvast

Vestibule

3541 DZ, Utrecht

In nieuwbouwproject Vestibule komen 48 woningen. Opvallend is de mix van verschillende woningtypes en woninggroottes. Van een hoek- of tussenappartement, een indrukwekkend penthouse tot een stadswoning. Je vindt het hier allemaal. Het markante appartementencomplex Vestibule

 • va. 91 m2
 • va. 4 kamers

€ 420.000 - € 982.500 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

In nieuwbouwproject Vestibule komen 48 woningen. Opvallend is de mix van verschillende woningtypes en woninggroottes. Van een hoek- of tussenappartement, een indrukwekkend penthouse tot een stadswoning. Je vindt het hier allemaal. Het markante appartementencomplex Vestibule heeft een centrale ligging, nabij het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, je zit dichtbij uitvalswegen en je hebt goede ov-aansluitingen. Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht en ook in de wijk zelf vind je verrassend veel voorzieningen. Aangenaam wonen Alle woningen zijn zo ontworpen dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn gemakkelijk in te richten en comfortabel in gebruik. Aan de…

In nieuwbouwproject Vestibule komen 48 woningen. Opvallend is de mix van verschillende woningtypes en woninggroottes. Van een hoek- of tussenappartement, een indrukwekkend penthouse tot een stadswoning. Je vindt het hier allemaal.

Het markante appartementencomplex Vestibule heeft een centrale ligging, nabij het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, je zit dichtbij uitvalswegen en je hebt goede ov-aansluitingen. Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht en ook in de wijk zelf vind je verrassend veel voorzieningen.

Aangenaam wonen
Alle woningen zijn zo ontworpen dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn gemakkelijk in te richten en comfortabel in gebruik. Aan de zuidzijde bevinden zich de terrassen en balkons met vrij uitzicht op Park Leeuwesteyn. Door de transparante gevel is er veel licht in de woningen zelf. Hierdoor zijn de woningen ruimtelijk en sfeervol.
De bovenste laag van het gebouw vormt de kroon op Vestibule. Deze laag is een stukje terug gelegd ten opzichte van de lagen daaronder. Hierdoor hebben de penthouses nog grotere terrassen.

De hoogstaande kwaliteit en comfort waar Vestibule voor staat, vertaalt zich ook in het aanbod van verschillende type woningen. In Vestibule komt een mix van stadswoningen, appartementen en penthouses in verschillende groottes.
De woningen in Vestibule zijn hoogwaardig afgewerkt inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk, houten binnenkozijnen met stompe binnendeuren, eigen berging en één of twee eigen parkeerplaats(en) in de parkeerkelder.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons voor het bespreken van de mogelijkheden. De koffie staat klaar.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 420.000 tot € 982.500 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 91 m2 t/m 166 m2
 • Beschikbare woningen 48
 • Inhoud 241 m3 t/m 440 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3541 DZ Utrecht

   Media

   Ander aanbod