Van der Marckhof - Woonvast

Van der Marckhof

3554, Utrecht

100 % Verhuurd! In de Utrechtse Geuzenwijk nabij het Julianapark en rivier de Vecht is het nieuwbouwproject Van der Marckhof gerealiseerd. De 46 in Dudokstijl gebouwde woningen hebben het comfort van een nieuwbouwwoning maar stralen de sfeer uit van een oude stad. De woningen

 • va. 122 m2
 • va. 5 kamers
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verhuurd! In de Utrechtse Geuzenwijk nabij het Julianapark en rivier de Vecht is het nieuwbouwproject Van der Marckhof gerealiseerd. De 46 in Dudokstijl gebouwde woningen hebben het comfort van een nieuwbouwwoning maar stralen de sfeer uit van een oude stad. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een eigen parkeerplaats op een fraaie binnenplaats. In Van der Marckhof zijn verschillende woningtypes. De woningen hebben een oppervlakte vanaf 122 uiteenlopend tot 172 vierkante meter. Locatie en bereikbaarheid Van der Marckhof is centraal gelegen in Utrecht Zuilen vlakbij alle voorzieningen. Zo bevinden zich in de directe omgeving meerdere speeltuinen,…

100 % Verhuurd!

In de Utrechtse Geuzenwijk nabij het Julianapark en rivier de Vecht is het nieuwbouwproject Van der Marckhof gerealiseerd. De 46 in Dudokstijl gebouwde woningen hebben het comfort van een nieuwbouwwoning maar stralen de sfeer uit van een oude stad. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een eigen parkeerplaats op een fraaie binnenplaats.

In Van der Marckhof zijn verschillende woningtypes. De woningen hebben een oppervlakte vanaf 122 uiteenlopend tot 172 vierkante meter.

Locatie en bereikbaarheid
Van der Marckhof is centraal gelegen in Utrecht Zuilen vlakbij alle voorzieningen. Zo bevinden zich in de directe omgeving meerdere speeltuinen, verschillende parken waaronder Vechtzoom en Julianapark, rivier de Vecht en winkelcentrum Rokade en Overvecht. Daarnaast is het centrum van Utrecht op maar liefst 10 minuten fietsafstand gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse bussen stoppen op loopafstand van het project. Met de auto is via de N230 (Zuilense Ring) een directe aansluiting op de A2, A27 en A28.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 1.325 tot € 1.445 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 122 m2 t/m 172 m2
 • Inhoud 317 m3 t/m 448 m3
 • Website Www.hureninvandermarckhof.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3554 Utrecht

   Media

   Ander aanbod