Utrecht Terwijde Centrum - De Pianist - Woonvast

Utrecht Terwijde Centrum – De Pianist

3543 EN, Utrecht

100 % Verhuurd! Verrassend en veelzijdig, dat is Wonen in Terwijde Centrum. Er is een diversiteit aan woningtypes die samen een eenheid vormen. Voor wie alleen is of met z’n tweeën, met of zonder kinderen. Dankzij de enorme variatie in oppervlaktes, van bescheiden en praktisch

 • va. 121 m2
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verhuurd! Verrassend en veelzijdig, dat is Wonen in Terwijde Centrum. Er is een diversiteit aan woningtypes die samen een eenheid vormen. Voor wie alleen is of met z’n tweeën, met of zonder kinderen. Dankzij de enorme variatie in oppervlaktes, van bescheiden en praktisch tot groot. Wonen in Terwijde Centrum is een aantrekkelijke plek, die alle ruimte biedt voor wonen en leven. Ongeveer 12.000 m² winkels en horeca, 700 gratis parkeerplaatsen en 199 luxe huurwoningen. Winkelcentrum Terwijde is eenvoudig en snel te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Boven de winkels wordt een prettige woonomgeving gecreëerd met…

100 % Verhuurd!

Verrassend en veelzijdig, dat is Wonen in Terwijde Centrum. Er is een diversiteit aan woningtypes die samen een eenheid vormen. Voor wie alleen is of met z’n tweeën, met of zonder kinderen. Dankzij de enorme variatie in oppervlaktes, van bescheiden en praktisch tot groot. Wonen in Terwijde Centrum is een aantrekkelijke plek, die alle ruimte biedt voor wonen en leven.

Ongeveer 12.000 m² winkels en horeca, 700 gratis parkeerplaatsen en 199 luxe huurwoningen. Winkelcentrum Terwijde is eenvoudig en snel te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Boven de winkels wordt een prettige woonomgeving gecreëerd met een divers aanbod van vrije sector huur appartementen. Alle appartementen liggen vlakbij treinstation Terwijde, dat op slechts enkele minuten reizen van station Utrecht Centraal ligt. Via de A2 is het winkelcentrum binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

Het project bestaat uit een 5-tal gebouwen met in totaal 199 appartementen:
Gebouw De Trompettist: 8 stadswoningen en 68 appartementen
Gebouw De Saxofonist: 18 appartementen
Gebouw De Violist: 18 appartementen
Gebouw De Pianist: 55 appartementen
Gebouw De Bassist: 32 appartementen

De woonoppervlakte variëren van circa 60m² tot 143 m²

Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en hebben een moderne badkamer. De wanden zijn wit afgewerkt.
Alle appartementen zijn voorzien van een balkon/loggia, luxe keuken met inbouwapparatuur en hebben een moderne badkamer.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 985 tot € 985 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 121 m2 t/m 121 m2
 • Inhoud 302 m3 t/m 302 m3
 • Website hureninterwijde.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3543 EN Utrecht

   Media

   Ander aanbod