Utrecht Terwijde Centrum - De Bassist - Woonvast

Utrecht Terwijde Centrum – De Bassist

3543 EN, Utrecht

100 % Verhuurd! De Bassist In dit vriendelijke woongebouw, mét kleine ingerichte binnentuin en uitzicht over het Waterwinpark, bevinden zich 32 gevarieerde drie- en vierkamerappartementen met 86 m2 t/m 144 m2 woonoppervlakte. Huurprijzen van € 765,- t/m € 1095,- per

 • va. 143 m2
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verhuurd! De Bassist In dit vriendelijke woongebouw, mét kleine ingerichte binnentuin en uitzicht over het Waterwinpark, bevinden zich 32 gevarieerde drie- en vierkamerappartementen met 86 m2 t/m 144 m2 woonoppervlakte. Huurprijzen van € 765,- t/m € 1095,- per maand Inclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten. Wonen in De Bassist in Terwijde Centrum is kiezen voor stads en gezellig wonen, met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen en comfort. Maar dan wel zònder de gebruikelijke nadelen van de binnenstad. Je woont waar je winkelt, waar je op de trein stapt en waar je óók kunt sporten en recreëren in het…

100 % Verhuurd!

De Bassist
In dit vriendelijke woongebouw, mét kleine ingerichte binnentuin en uitzicht over het Waterwinpark, bevinden zich 32 gevarieerde drie- en vierkamerappartementen met 86 m2 t/m 144 m2 woonoppervlakte.

Huurprijzen van € 765,- t/m € 1095,- per maand
Inclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten.

Wonen in De Bassist in Terwijde Centrum is kiezen voor stads en gezellig wonen, met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen en comfort. Maar dan wel zònder de gebruikelijke nadelen van de binnenstad. Je woont waar je winkelt, waar je op de trein stapt en waar je óók kunt sporten en recreëren in het groen.
Op deze ideale locatie worden kleine, grote en heel royale appartementen en gezinswoningen verhuurd. Ideaal voor jonge starters, gezinnen en ouderen die lekker comfortabel willen wonen. Vlakbij de terrasjes, de supermarkt, de snelweg, het station en de grote groene parken van Terwijde.

Het complex De Bassist beschikt over een riante binnentuin voor de bewoners van het complex. Die is lekker stil, alléén bedoeld voor bewoners en hij wordt mooi ingericht met plantenbakken en bankjes. Het zorgt er voor dat je ook aan die kant van je appartement een mooi uitzicht hebt en je vindt er een extra rustplekje voor mooie dagen. Onder de binnentuin bevindt zich de parkeergarage, waar je een eigen parkeerplek vindt en een extra berging (naast de berging in je eigen appartement).
De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken van het merk Keller, compleet met inbouwapparatuur. De keukenindeling is afhankelijk van het type appartement: raadpleeg voor de details de verhuurtekeningen.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 1.075 tot € 1.075 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 143 m2 t/m 143 m2
 • Inhoud 358 m3 t/m 358 m3
 • Website hureninterwijde.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3543 EN Utrecht

   Media

   Ander aanbod