The Switch - Woonvast

The Switch

3439 ML, Nieuwegein

100% VERHUURD Op een van de mooiste plekjes van Rijnhuizen Nieuwegein komt The Switch. Een nieuw appartementengebouw met 59 luxe huurappartementen. Kies jij ook voor het gemak van huren en het comfort van nieuwbouw op een plek waar je alles binnen handbereik hebt? The Switch

 • va. 42 m2
 • va. 3 kamers
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERHUURD Op een van de mooiste plekjes van Rijnhuizen Nieuwegein komt The Switch. Een nieuw appartementengebouw met 59 luxe huurappartementen. Kies jij ook voor het gemak van huren en het comfort van nieuwbouw op een plek waar je alles binnen handbereik hebt? The Switch straalt karakter uit met zijn bijzondere ronde vorm en grote ramen, perfect gelegen in Rijnhuizen. Hier loop je de deur uit en sta je direct in de fraaie omgeving van fort Jutphaas en het kasteel Rijnhuizen. Achter de half ronde gevel gaan ruime twee- en driekamer appartementen schuil. Allemaal met een heerlijk terras of balkon…

100% VERHUURD

Op een van de mooiste plekjes van Rijnhuizen Nieuwegein komt The Switch. Een nieuw appartementengebouw met 59 luxe huurappartementen.
Kies jij ook voor het gemak van huren en het comfort van nieuwbouw op een plek waar je alles binnen handbereik hebt?

The Switch straalt karakter uit met zijn bijzondere ronde vorm en grote ramen, perfect gelegen in Rijnhuizen. Hier loop je de deur uit en sta je direct in de fraaie omgeving van fort Jutphaas en het kasteel Rijnhuizen.
Achter de half ronde gevel gaan ruime twee- en driekamer appartementen schuil. Allemaal met een heerlijk terras of balkon én compleet met vloer- en wandafwerking!

De 59 nieuwe huurappartementen van circa 43 m2 tot circa 75 m2 hebben een huurprijs vanaf € 910,- per maand inclusief parkeerplaats. Verken de locatie en het aanbod en vergeet niet om je in te schrijven. Dan houden we je op de hoogte!
Als je in The Switch woont, woon je in een parkachtige omgeving.
Met onder meer Fort Jutphaas, Kasteel Wijnestein, de watertuin en de openbare ruimte rond landgoed Rijnhuizen tot aan het Merwedekanaal. Begin je dag sportief met een rondje Rijnhuizen of met een verkwikkende training in de ultramoderne gym.

The Switch
- 29 vrije sector huurappartementen
- 30 middeldure huurappartementen
- historische omgeving
- liftinstallatie
- voorzien van Bring me Boxen, bringme.com
- postvakken met bezorgfunctie
- gym / sportfaciliteiten
- hoogwaardige afwerking
- gasloos
- vloerverwarming
- minimaal 4 zonnepanelen per appartement
- overdekte fietsenstalling

Genesteld in het hart van Rijnhuizen, heeft The Switch alles wat je maar wilt of nodig hebt binnen enkele minuten van je voordeur. Rijnhuizen heeft een groeiende cultuur en biedt een overvloed aan leuke restaurants die je kunt uitproberen.
Rijnhuizen is een juiste mix van wonen en werken, voor jong en oud. Bezoekers en bewoners maken Rijnhuizen een interessante wijk waar altijd wel iets in beweging is.

The Switch is prima met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Via de Plettenburgenbaan (N408) ben je zo op weg naar Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort of Arnhem. Of laat lijnbus 74 je thuisbrengen vanaf Utrecht Centraal.
En als sportieve bewoner van The Switch fiets je binnen het half uur naar de Oude Gracht in het gezellige centrum van Utrecht.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 930 tot € 1.285 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 42 m2 t/m 75 m2
 • Beschikbare woningen 16
 • Inhoud 109 m3 t/m 195 m3
 • Website hurenintheswitch.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3439 ML Nieuwegein

   Media

   Ander aanbod