Stroom - Woonvast

Stroom

3541 GL, Utrecht

100 % Verkocht Stroom bestaat uit 45 duurzame eengezinswoningen in veel verschillende types in een moderne versie van de Art Deco-stijl. Middenin het gesloten bouwblok bevindt zich een gezamenlijke binnentuin met verschillende hoogteniveaus en een halfverdiepte

 • va. 105 m2
 • va. 4 kamers

€ 392.500 - € 759.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verkocht Stroom bestaat uit 45 duurzame eengezinswoningen in veel verschillende types in een moderne versie van de Art Deco-stijl. Middenin het gesloten bouwblok bevindt zich een gezamenlijke binnentuin met verschillende hoogteniveaus en een halfverdiepte parkeergarage. De woningen zijn duurzaam en bieden een gezonde woonomgeving dankzij het Casa Vita concept van Klaassen Groep. Voor de bouw van de woning gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen. Verder zijn de woningen 'all-electric' dankzij een luchtwarmte pomp, gerecyclede PV-panelen en een WTW-ventilatie installatie. De 45 eengezinswoningen beschikken over een eigen parkeerplaats en externe berging onder de binnentuin. In Leeuwensteyn voel je de…

100 % Verkocht

Stroom bestaat uit 45 duurzame eengezinswoningen in veel verschillende types in een moderne versie van de Art Deco-stijl.
Middenin het gesloten bouwblok bevindt zich een gezamenlijke binnentuin met verschillende hoogteniveaus en een halfverdiepte parkeergarage.
De woningen zijn duurzaam en bieden een gezonde woonomgeving dankzij het Casa Vita concept van Klaassen Groep. Voor de bouw van de woning gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen. Verder zijn de woningen 'all-electric' dankzij een luchtwarmte pomp, gerecyclede PV-panelen en een WTW-ventilatie installatie.

De 45 eengezinswoningen beschikken over een eigen parkeerplaats en externe berging onder de binnentuin. In Leeuwensteyn voel je de adem van de stad. Hier woon je nieuw en ruim, aan het Oeverpark en met slechts één brug verwijderd van de wijk Oog in Al en het centrum van Utrecht. Bijna geen één huis is hetzelfde door de prachtige art-decobouwstijl.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 392.500 tot € 759.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 105 m2 t/m 192 m2
 • Beschikbare woningen 45
 • Inhoud 262 m3 t/m 480 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3541 GL Utrecht

   Media

   Ander aanbod