Stadskeerkring Fase 4 - Woonvast

Stadskeerkring Fase 4

3813, Amersfoort

OPEN HUIS ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. VAN 13:00 - 15:00 UUR! Stadskeerkring Fase 4 Fase vier is het meest in het oog springende gebouw van Stadskeerkring met bijzondere architectonische details en 46 zeer ruime appartementen verdeeld over 12 woonverdiepingen. Allemaal met eigen

 • va. 103 m2
 • va. 4 kamers

€ 322.500 - € 1.015.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

OPEN HUIS ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. VAN 13:00 - 15:00 UUR! Stadskeerkring Fase 4 Fase vier is het meest in het oog springende gebouw van Stadskeerkring met bijzondere architectonische details en 46 zeer ruime appartementen verdeeld over 12 woonverdiepingen. Allemaal met eigen kenmerken, breed zicht op de stad en modern gasloos wooncomfort. De twee penthouses op de bovenste etage zijn van uitzonderlijke klasse. Royale woonruimtes, drie slaapkamers, luxe afwerking en bovenal aan drie zijden van de woning een uitzicht over Amersfoort dat maar weinig mensen gegund is. De buitenruimtes zijn riante loggia's waar je gedeeltelijk onder de blote hemel zit…

OPEN HUIS ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. VAN 13:00 - 15:00 UUR!

Stadskeerkring Fase 4

Fase vier is het meest in het oog springende gebouw van Stadskeerkring met bijzondere architectonische details en 46
zeer ruime appartementen verdeeld over 12 woonverdiepingen. Allemaal met eigen kenmerken, breed zicht op de stad en modern gasloos wooncomfort.

De twee penthouses op de bovenste etage zijn van uitzonderlijke klasse. Royale woonruimtes, drie slaapkamers,
luxe afwerking en bovenal aan drie zijden van de woning een uitzicht over Amersfoort dat maar weinig mensen gegund is. De buitenruimtes zijn riante loggia's waar je gedeeltelijk onder de blote hemel zit om overdag van de zon te genieten en 's avonds de sterren te tellen. De buitenruimtes sluiten aan op de riante living, waardoor de loggia unieke ruimte biedt voor diners met een fabuleus uitzicht of rustige zonovergoten middagen met volop privacy en riant zicht op het levendige centrum.

De overige appartementen in het opvallende woongebouw zijn 105 tot 132 vierkante meter met twee of drie slaapkamers en een buitenruimte op de zuidkant die veel mogelijkheden biedt om onder alle weersomstandigheden van het uitzonderlijke uitzicht te genieten. Elk appartement heeft een berging op de begane grond, maar ook een bergruimte binnen de woning. Daar bevindt zich de installatie voor de energielevering. De woningen zijn gasloos en hebben vloerverwarming, zonnepanelen leveren de energie. Stadskeerkring is klaar voor uw toekomst.

En waar tref je woningen waarin je aan twee of zelfs drie zijden over de stad kunt kijken met zicht op het prachtige historische hart van de stad. Veel Amersfoorters willen wonen in een huis waarin je tenminste een glimp kunt opvangen van de Lieve Vrouwetoren. De eyecatcher van Stadskeerkring biedt niet slechts een glimp, maar een riant zicht op die toren én alle andere torens van de binnenstad. De rest van het uitzicht over de stad en ommelanden krijg je er gewoon bij. Inclusief alle comfort en zorgeloosheid van een nieuwe gasloze woning met eigen parkeerruimte.

Koopprijs vanaf € 322.500,- v.o.n.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 322.500 tot € 1.015.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 103 m2 t/m 221 m2
 • Beschikbare woningen
 • Inhoud 310 m3 t/m 665 m3
 • Website Www.stadskeerkring.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3813 Amersfoort

   Media

   Ander aanbod