Woonvast

Bouwnummer 11, Boomgaard – Tussenwoning, Nieuwegein

Nieuwegein

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl In de Boomgaard, in de

€ 785.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl In de Boomgaard, in de wijk Rijndael, woon je op een hele speciale plek. De 8 tussenwoningen in dit deelgebied zijn uniek. Omringd door veel groen en direct naar het Merwedekanaal staan 8 blokken van ieder 3 woningen. De lijn van de historische boomgaard van het landgoed Rijnhuizen wordt in het plan doorgetrokken tot aan de zuidelijke punt om de cultuurhistorische verkaveling te benadrukken. Dit plandeel zal ontwikkeld worden als gezamenlijk groen met daarin enkele woningblokken hierin geplaatst waardoor het voelt…

VERKOOP GESTART! Je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl

In de Boomgaard, in de wijk Rijndael, woon je op een hele speciale plek. De 8 tussenwoningen in dit deelgebied zijn uniek. Omringd door veel groen en direct naar het Merwedekanaal staan 8 blokken van ieder 3 woningen.
De lijn van de historische boomgaard van het landgoed Rijnhuizen wordt in het plan doorgetrokken tot aan de zuidelijke punt om de cultuurhistorische verkaveling te benadrukken. Dit plandeel zal ontwikkeld worden als gezamenlijk groen met daarin enkele woningblokken hierin geplaatst waardoor het voelt alsof je in het bos woont.

De Boomgaard-tussenwoningen zijn 166 tot 179 m2 groot en hebben een heerlijke tuin die je gedeeltelijk deelt met jouw directe buren. Zie jij jezelf al in deze duurzame en verfijnde woningen wonen?

Kom binnen!

Je betreedt deze tussenwoningen aan de voorzijde. Hier is plek voor de garderobe en vind je het toilet. Stap je binnen in de ruime woonkamer, dan valt je oog direct op de grote ramen met achterdeuren naar de tuin. Wat een ruimte en een heerlijk uitzicht. Het woongedeelte staat in directe verbinding met de keuken. Gezellig samen koken terwijl je familie of gasten ontspannen in de woonkamer. De tussenwoningen hebben op de begane grond ook een inpandige berging. Ideaal om je fietsen en andere spullen neer te zetten.

Wie slaapt waar?

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers. Iedereen heeft zijn eigen plek. Verder is hier een separaat toilet en een ruime, luxe badkamer aan de voorzijde die standaard wordt geleverd met een douche, ligbad en dubbele wastafel.
De zolderverdieping tot slot is riant invullen.
Ook heb je hier nog een ruime 4e slaapkamer én een techniekruimte, waarin je de wasmachine kwijt kunt.

Afwerking van de woningen

Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deel voor verkoeling kunnen zorgen.
Veelal zijn de ruimtes al volledig ingedeeld en biedt de aannemer de mogelijkheid om met diverse opties de woning verder te optimaliseren naar jouw wensen.
Een kers op de taart zijn de standaard stompe deuren zonder bovenlichten en een zeer riant sanitair- en tegelwerk pakket.

Heb je interesse? Schrijf je in via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndael.nl

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 785.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 5
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 178 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 6 m2
 • Inhoud ca. 463 m3
 • Aantal slaapkamers 5
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Geen tuin
Meer kenmerken

Media