Regents Park Roosevelt - Woonvast

Regents Park Roosevelt

3818, Amersfoort

Regent's Park Roosevelt Regent's Park De riante appartementen in Regent's Park zijn bijzonder luxe en voorzien van alle gemakken. Ruime woonkamers met een hieraan grenzend hoofdterras. Luxe badkamers met Villeroy en Boch sanitair. Stompe deuren, zwevende dekvloer en

 • va. 137 m2
 • va. 4 kamers

€ 460.000 - € 470.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Regent's Park Roosevelt Regent's Park De riante appartementen in Regent's Park zijn bijzonder luxe en voorzien van alle gemakken. Ruime woonkamers met een hieraan grenzend hoofdterras. Luxe badkamers met Villeroy en Boch sanitair. Stompe deuren, zwevende dekvloer en vloerverwarming. De afmetingen variëren van zo'n 70 tot 225 m². Op Regent's Park komen op termijn drie luxe appartementengebouwen, genaamd: Churchill, Kennedy en Roosevelt. Het middelste gebouw, Churchill, is als eerste opgeleverd, met op de begane grond de luxe voorzieningen voor de bewoners van Regent's Park. Ook het tweede gebouw Kennedy is inmiddels opgeleverd en op 2 september 2014 feestelijk geopend. In…

Regent's Park Roosevelt

Regent's Park
De riante appartementen in Regent's Park zijn bijzonder luxe en voorzien van alle gemakken. Ruime woonkamers met een hieraan grenzend hoofdterras. Luxe badkamers met Villeroy en Boch sanitair. Stompe deuren, zwevende dekvloer en vloerverwarming. De afmetingen variëren van zo'n 70 tot 225 m².

Op Regent's Park komen op termijn drie luxe appartementengebouwen, genaamd: Churchill, Kennedy en Roosevelt. Het middelste gebouw, Churchill, is als eerste opgeleverd, met op de begane grond de luxe voorzieningen voor de bewoners van Regent's Park. Ook het tweede gebouw Kennedy is inmiddels opgeleverd en op 2 september 2014 feestelijk geopend. In dit gebouw zijn nog twee appartementen beschikbaar.

U hebt een privé-parkeerplaats in het parkeersouterrain waarin tevens uw eigen berging zich bevindt. De luxueuze hoofdentree heeft een vliesgevel met zonwerend glas, een luifel boven het bellentableau en de postkasten en er is een tochtsluis met automatische deuren. Alles wordt geopend door middel van een keycard.

De prachtige ligging in het Bergkwartier van Amersfoort maakt Regent's Park tot een heerlijke woonomgeving. Een omgeving om van te genieten, van het groen én van het moderne comfort.

Exclusives
Sauna, fitness, library, diningroom, hotelsuite.

Het staat u vrij om gebruik te maken van de sauna, fitness en de library. De loungeruimte in de diningroom kunt u reserveren voor bijvoorbeeld een party waarbij u uw gasten in stijl kunt ontvangen.

En wilt u uw gasten laten overnachten? Geen probleem, hiervoor kunt u de hotelsuite reserveren.

Type F
De vierkamerappartementen hebben een riante living, een keuken met werkeiland en drie slaapkamers. Gezien de oppervlakte lenen deze appartementen zich uitstekend voor uiteenlopende woonwensen. De grote living met eethoek is niet gescheiden. De living biedt volop mogelijkheden voor een persoonlijke inrichting met bijzondere accenten. De drie slaapkamers, de complete badkamer en de berging(en): u bepaalt hoe u wilt wonen.

Koopsom vanaf: € 46.000,- v.o.n.
Gebruiksoppervlakte: 137 m2
Terras: 27 m2
Parkeerplaatsen: 1 (twee appartementen hebben 2 parkeerplaatsen)
Aantal kamers: 4

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 460.000 tot € 470.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 137 m2 t/m 137 m2
 • Beschikbare woningen
 • Inhoud 405 m3 t/m 405 m3
 • Website Www.regentspark.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3818 Amersfoort

   Ander aanbod