Wonen Op Stijl - Start verkoop 20 december a.s.! - Woonvast

Wonen Op Stijl – Start verkoop 20 december a.s.!

3826, Amersfoort

De riante woningen in Op Stijl zijn met aandacht en oog voor detail ontworpen. Op Stijl kent veel variatie in architectuur, met zo nu en dan een leuke twist. Modern gaat samen met een klassieke touch. Gaat jouw voorkeur uit naar een rij- of hoekwoning, tweekapper of een

 • va. 131 m2
 • va. 1 kamer
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De riante woningen in Op Stijl zijn met aandacht en oog voor detail ontworpen. Op Stijl kent veel variatie in architectuur, met zo nu en dan een leuke twist. Modern gaat samen met een klassieke touch. Gaat jouw voorkeur uit naar een rij- of hoekwoning, tweekapper of een bijzondere vrijstaande woning? Op Stijl is onderdeel van de Bergenparkbuurt in Amersfoort Vathorst. In totaal verrijzen in de Bergenparkbuurt zo’n 300 woningen, verdeeld over verschillende unieke buurtjes. Op Stijl grenst aan het nog aan te leggen Westelijkpark: een groene zone met ruimte voor recreatie, ontmoeting en ontspanning. De parkweide is de ideale…

De riante woningen in Op Stijl zijn met aandacht en oog voor detail ontworpen. Op Stijl kent veel variatie in architectuur, met zo nu en dan een leuke twist. Modern gaat samen met een klassieke touch. Gaat jouw voorkeur uit naar een rij- of hoekwoning, tweekapper of een bijzondere vrijstaande woning?

Op Stijl is onderdeel van de Bergenparkbuurt in Amersfoort Vathorst. In totaal verrijzen in de Bergenparkbuurt zo’n 300 woningen, verdeeld over verschillende unieke buurtjes. Op Stijl grenst aan het nog aan te leggen Westelijkpark: een groene zone met ruimte voor recreatie, ontmoeting en ontspanning. De parkweide is de ideale plek om te picknicken en sporten. In het waterbos kan de wilde natuur haar vrije gang gaan. Kortom, volop leven!

In Op Stijl woon je niet alleen mooi, maar ook duurzaam en energieneutraal. De woningen voldoen aan de laatste milieueisen. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht en je woning wordt gekoeld en verwarmd middels een warmte-koudesysteem. De woningen zijn gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming op elke verdieping.

De 18 rijwoningen, 20 tweekappers en 4 speciale vrijstaande woningen in Op Stijl hebben de charme van de jaren ’30, met de voordelen van nieuwbouw. Sfeervol gecombineerd met duurzaam. In het oog springend zijn de hellende langs- en dwarskappen, rode gevelstenen en de karakteristieke erkers. Alle woningen in Op Stijl hebben een fijne voor- en achtertuin en groene erfafscheidingen.

De verkoop start dinsdag 20 december a.s. en de bouw naar alle waarschijnlijkheid in de zomer van 2023. Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief op de website wonenopstijl.nl en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Gebruikersoppervlakte 131 m2 t/m 195 m2
 • Kaveloppervlakte 147 m2 t/m 416 m2
 • Beschikbare woningen 42
 • Inhoud 380 m3 t/m 565 m3
 • Website Www.wonenopstijl.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3826 Amersfoort

   Ander aanbod