Leeuweplaats - Woonvast

Leeuweplaats

3541 GS, Utrecht

Leeuweplaats: zoals jij het wilt. Kies de plek, de afwerkingen, het interieur in je eigen stijl. Je verdient het. Leeuweplaats is de plek waar de oude en nieuwe stad elkaar raken. Het laatste Utrechtse hofje, net over het Amsterdam-Rijnkanaal. Je ziet de Dom uit je

 • va. 184 m2

€ 637.500 - € 637.500 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Leeuweplaats: zoals jij het wilt. Kies de plek, de afwerkingen, het interieur in je eigen stijl. Je verdient het. Leeuweplaats is de plek waar de oude en nieuwe stad elkaar raken. Het laatste Utrechtse hofje, net over het Amsterdam-Rijnkanaal. Je ziet de Dom uit je slaapkamerraam. Ontworpen in Art Deco, met een subliem oog voor detail. Met eengezinswoningen rondom een stedelijke binnenplaats voor starters en eenoudergezinnen. En ruime woningen met uitzicht over het groen voor gezinnen, met verschillende mogelijkheden voor bijzondere plattegronden.

Leeuweplaats: zoals jij het wilt.
Kies de plek, de afwerkingen, het interieur in je eigen stijl. Je verdient het. Leeuweplaats is de plek waar de oude en nieuwe stad elkaar raken. Het laatste Utrechtse hofje, net over het Amsterdam-Rijnkanaal. Je ziet de Dom uit je slaapkamerraam.
Ontworpen in Art Deco, met een subliem oog voor detail. Met eengezinswoningen rondom een stedelijke binnenplaats voor starters en eenoudergezinnen. En ruime woningen met uitzicht over het groen voor gezinnen, met verschillende mogelijkheden voor bijzondere plattegronden.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 637.500 tot € 637.500 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 184 m2 t/m 184 m2
 • Kaveloppervlakte 115 m2 t/m 140 m2
 • Inhoud 552 m3 t/m 552 m3
 • Website leeuweplaats.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3541 GS Utrecht

   Media

   Ander aanbod