Huren in Loman - Woonvast

Huren in Loman

3526 XC, Utrecht

Direct aan het Park Transwijk te Utrecht is het schitterende project Huren in Loman gelegen. Het markante huurproject bestaat een 2-tal woontorens van 10 verdiepingen met maar liefst 119 huurappartementen. Als bewoner van Jouw Loman geniet van je van een prachtig uitzicht, heb

 • va. 52 m2
 • va. 3 kamers
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Direct aan het Park Transwijk te Utrecht is het schitterende project Huren in Loman gelegen. Het markante huurproject bestaat een 2-tal woontorens van 10 verdiepingen met maar liefst 119 huurappartementen. Als bewoner van Jouw Loman geniet van je van een prachtig uitzicht, heb je winkelcentrum Nova om de hoek, loop je zo naar Park Transwijk, ben je zo op de uitvalswegen A12 en A2 en last but not least ben je in nog geen 10 minuten in hartje stad! In Huren in Loman kun je kiezen uit verschillende woningtypes, zo zijn er 2- tot 4-kamerappartementen. Alle appartementen bieden je alles…

Direct aan het Park Transwijk te Utrecht is het schitterende project Huren in Loman gelegen. Het markante huurproject bestaat een 2-tal woontorens van 10 verdiepingen met maar liefst 119 huurappartementen. Als bewoner van Jouw Loman geniet van je van een prachtig uitzicht, heb je winkelcentrum Nova om de hoek, loop je zo naar Park Transwijk, ben je zo op de uitvalswegen A12 en A2 en last but not least ben je in nog geen 10 minuten in hartje stad!

In Huren in Loman kun je kiezen uit verschillende woningtypes, zo zijn er 2- tot 4-kamerappartementen. Alle appartementen bieden je alles wat je nodig hebt. Je kookt in een moderne open Keller keuken met Siemens inbouwapparatuur, die deel uitmaakt van de lichte woonkamer. Via de lichte woonkamer heb je toegang tot het fijne balkon. De badkamer is tijdloos uitgevoerd en voorzien van een douche en een wasbak met planchet en spiegel. Het toilet is apart. Voor je wasmachine en droger is een plekje gereserveerd in de inpandige berging, die via de hal bereikbaar is.
De appartementencomplexen worden voorzien van een grote fietsenstalling. Tevens heb je de beschikking over een privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. De daken liggen vol met zonnepanelen die bijdragen aan de elektriciteitsvoorziening van de algemene ruimtes. Dat scheelt in de servicekosten! Kortom de ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois wat Utrecht te bieden heeft!

De foto's van de modelwoning zijn van een vergelijkbaar appartement.

Middenhuur
In het project Huren in Loman zullen 40 appartementen in het middenhuursegment worden verhuurd. Voor deze appartementen gelden specifieke vereiste welke na te lezen zijn op de projectwebsite.
Kortom Loman biedt voor ieder wat wils.

Locatie
Transwijk is onderdeel van Kanaleneiland, een wijk uit de jaren '50 van de vorige eeuw met veel groenstroken en sportvoorzieningen. Lomanhuis is uitstekend bereikbaar met het ov en de auto, met de auto rij je in vijf minuten op de A2 & A12. Winkelcentrum Nova, het op twee na grootste winkelcentrum van de stad, ligt op loopafstand. Ook woon je hier op een steenworp van Park Transwijk, het evenemententerrein voor onder meer het Bevrijdingsfestival, maar heeft ook verschillende tuinen, stadsboerderij en een speeltuin. Tot slot fiets je vanaf de Lomanlaan in 15 minuten naar het centrum van Utrecht en in circa 10 minuten naar het gezellige Ledig Erf. Kortom: een toplocatie om te wonen!

Oplevering
De appartementen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd. Let op dit betreft een prognose en kan om diverse reden worden aangepast.

Geïnteresseerd? Schrijf je in op de projectwebsite hureninloman.nl om in aanmerking te komen voor één van de schitterende appartementen!

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 970 tot € 1.250 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 52 m2 t/m 81 m2
 • Beschikbare woningen 119
 • Inhoud 135 m3 t/m 211 m3
 • Website Www.hureninloman.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3526 XC Utrecht

   Media

   Ander aanbod