Hooge Steenen - Carréblok - Woonvast

Hooge Steenen – Carréblok

3541 EW, Utrecht

HOOGE STEENEN CARRÉBLOK - 100% VERKOCHT Stadsvilla's “De 28 Stadsvilla’s in Carré variëren in oppervlak van 134 tot ruim 200 m2 woonoppervlak. Alle woningen beschikken over een tuin. Daarnaast krijgt elke woning een parkeerplaats in de garage onder het naburige Parkblok.

 • va. 134 m2
 • va. 7 kamers

€ 649.000 - € 739.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

HOOGE STEENEN CARRÉBLOK - 100% VERKOCHT Stadsvilla's “De 28 Stadsvilla’s in Carré variëren in oppervlak van 134 tot ruim 200 m2 woonoppervlak. Alle woningen beschikken over een tuin. Daarnaast krijgt elke woning een parkeerplaats in de garage onder het naburige Parkblok. Carré: Stedelijk wonen in een groot huis met een tuin. Hooge Steenen ligt in de wijk Utrecht Nieuw Oost. Het project bestaat uit twee fasen: 1) Parkblok en 2) Carré. Hier woon je in het centrum van Leidsche Rijn, vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Alle ruimte, ook in huis en dat zonder dat je ook maar iets van het stadse…

HOOGE STEENEN CARRÉBLOK - 100% VERKOCHT

Stadsvilla's
“De 28 Stadsvilla’s in Carré variëren in oppervlak van 134 tot ruim 200 m2 woonoppervlak. Alle woningen beschikken over een tuin. Daarnaast krijgt elke woning een parkeerplaats in de garage onder het naburige Parkblok.

Carré: Stedelijk wonen in een groot huis met een tuin.
Hooge Steenen ligt in de wijk Utrecht Nieuw Oost. Het project bestaat uit twee fasen: 1) Parkblok en 2) Carré. Hier woon je in het centrum van Leidsche Rijn, vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Alle ruimte, ook in huis en dat zonder dat je ook maar iets van het stadse leven hoeft te missen. Steek de brug over en fiets in 10 minuten naar de Oude Gracht.

Statig en Stoer
Het Carré is een gesloten woonblok met 28 stadsvilla’s die allemaal net even anders zijn door de grootte, details en steenkleur. Aan de Laan van Sofia en Skopjestraat prijken statige vierlaagse stadvilla’s.
Aan de Belgradostraat en Chisinaustraat komen woningen met 3 of 4 woonlagen. Opvallend zijn de hoekwoningen met een over twee verdiepingen doorlopende erker, voorzien van balkon.

Ruimte voor creativiteit
De stadswoningen hebben extra verdiepingshoogte op de begane grond, waardoor er een bijzondere ruimte ontstaat die uitnodigt tot een creatieve en gewaagde inrichting. Sommige woningen beschikken over een vide die de begane grond met de eerste verdieping verbindt.
Hier ontstaat zo'n 7 meter vrije hoogte. In de panden zie je straks mensen koken, wonen, werken of kunst maken. Ook een klein winkeltje of praktijk aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Energievriendelijk en gasloos wonen
Hooge Steenen wordt helemaal duurzaam gebouwd. Je woont hier uiteraard gasloos en bovendien in een zéér energiezuinige woning. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst. Toch plezierig dat het milieu minimaal wordt belast, toch? Daarbij scheelt het ook nog flink in de energiekosten. We leggen daarom graag uit hoe we de woningen zo efficiënt mogelijk hebben gemaakt.

Opties om je stadsvilla nog meer je eigen droomhuis te maken
Zoveel mensen, zoveel woonwensen. Wil je een kantoor aan huis, extra veel slaapkamers, een uitgebouwde begane grond of een huislift? Het kan allemaal. Vertel ons wat jouw vragen zijn, dan onderzoeken we samen wat mogelijk is. Om je alvast op wat ideeën te brengen hebben wij wat leuke en praktische opties voorbereid.

Optiemogelijkheden kort op een rij:
- Extra zwart stalen trap met houten treden van 1e verdieping naar 2e verdieping
- Uitbouw woonkamer van 2.40 meter
- Brede pui met dubbele openslaande deuren woonkamer
- Keuken naar voorzijde woning
- Afsluiting werkkamer of extra slaapkamer
- Opsplitsing slaapkamer
- 2e badkamer
- Vide dicht maken
- Kantoor aan huis
- Huislift

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 649.000 tot € 739.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 134 m2 t/m 205 m2
 • Kaveloppervlakte 71 m2 t/m 147 m2
 • Beschikbare woningen 28
 • Inhoud 430 m3 t/m 685 m3
 • Website Www.hoogesteenen.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3541 EW Utrecht

   Media

   Ander aanbod