Hof van Holland - Woonvast

Hof van Holland

3541 BA, Utrecht

100 % Verhuurd! Hof van Holland: Leidsche Rijn staat voor: ruim wonen dicht bij de binnenstad van Utrecht, maar ook heerlijk rustig en groen. Leidsche Rijn is een stadsdeel voor iedereen als het gaat om wonen, werken en recreëren. Met uitnodigende parken en gebouwen waar mensen

 • va. 125 m2
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verhuurd! Hof van Holland: Leidsche Rijn staat voor: ruim wonen dicht bij de binnenstad van Utrecht, maar ook heerlijk rustig en groen. Leidsche Rijn is een stadsdeel voor iedereen als het gaat om wonen, werken en recreëren. Met uitnodigende parken en gebouwen waar mensen elkaar ontmoeten. Waar kinderen veilig kunnen spelen en opgroeien. En waar voorzieningen direct in de buurt te vinden zijn. Bovendien ligt het centrum van Utrecht op slechts een kwartier fietsafstand. Hoge Weide wordt omgeven door groenstroken en parken. Midden in de buurt ligt de groene vallei. Deze vallei is om te wandelen en te…

100 % Verhuurd!

Hof van Holland:
Leidsche Rijn staat voor: ruim wonen dicht bij de binnenstad van Utrecht, maar ook heerlijk rustig en groen. Leidsche Rijn is een stadsdeel voor iedereen als het gaat om wonen, werken en recreëren. Met uitnodigende parken en gebouwen waar mensen elkaar ontmoeten. Waar kinderen veilig kunnen spelen en opgroeien. En waar voorzieningen direct in de buurt te vinden zijn. Bovendien ligt het centrum van Utrecht op slechts een kwartier fietsafstand.

Hoge Weide wordt omgeven door groenstroken en parken. Midden in de buurt ligt de groene vallei. Deze vallei is om te wandelen en te ontspannen. De vallei blijft grotendeels behouden, zoals een Middeleeuwse weg met aan weerszijden water en bomen.

Hof van Holland is ruim van opzet met grote woningen in een gebalanceerde mix van typologieën met oppervlaktes tussen de 125 en 152 m2 gebruiksoppervlakte. Deze mix levert niet alleen een gedifferentieerde architectuur op, maar ook een mooie pluriformiteit aan bewoners.
De opzet van de verkaveling is vanuit de stedenbouwkundige opzet helder en duidelijk waardoor alle woningen een gelijkwaardige en zeer bruikbare tuin hebben.
Daarnaast biedt het hof een mooie veilige, groene uitvalbasis voor kinderen om over de ruime trottoirs vanuit hun tuinen naar de speelstraat en weides te lopen of te fietsen.

Woningtypes
Het project onderscheidt zich in een drietal woningtypes, te weten:

Type A
- Hoekwoning;
- Woonoppervlakte van 142 of 152 m2;
- Totaal 4 slaapkamers;
- Ruime zolderverdieping mogelijkheid om in te delen met 2 slaapkamers;
- Huurprijzen van € 1.010,00 tot € 1.080,00 per maand.

Type B
- Tussen- of hoekwoning;
- Woonoppervlakte 125 m2;
- Totaal 4 slaapkamers;
- Ruime zolderverdieping;
- Huurprijzen van € 960,00 tot € 1.015,00 per maand.

Type C
- Tussen- of hoekwoning;
- Woonoppervlakte van 132 of 135 m2;
- Totaal 4 slaapkamers;
- Huurprijzen van € 975,00 tot € 1.030,00 per maand.

Alle woningen zijn voorzien van een vaste eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Tevens is iedere woning voorzien van een houten berging in de tuin voor het stallen van fietsen en opslag van overige zaken.

De gevels aan de Kardemom, Ketjap en Komijnweg hebben aan de voordeurgevels verhoogde entrees met kleine straatterrassen met daarom heen diverse banken en bloembakken. Door aan de voorzijde treden te maken is het mogelijk om de achtertuin van deze woningen met een lichte helling aan te leggen zonder treden waarmee tevens de rolstoeltoegankelijkheid opgelost is voor deze woningen.

De voordeuren aan de Karamelweg hebben geen hoogteverschil tussen trottoir en de entreedeuren,
maar bij deze woningen zijn de hoogteverschillen opgelost met bloktreden en tuinmuren in de achtertuinen, waarbij overigens wel de schuur en het eerste gedeelte van de achtertuin altijd gelijk liggen met het parkeerterrein.

Hoge Weide wordt ingedeeld volgens hedendaagse wensen. Het merendeel van de woningen in Hoge Weide zijn grondgebonden (huis met tuin) woningen, met een grote verscheidenheid in prijsklasse. Naast woningen komen er ook allerlei voorzieningen, zoals een school, een kinderopvang en een zorgpost. Ook zullen er kantoren en gezellige uitgaansgelegenheden worden gebouwd, zoals cafés en restaurants.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 960 tot € 1.080 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 125 m2 t/m 152 m2
 • Kaveloppervlakte 103 m2 t/m 163 m2
 • Inhoud 375 m3 t/m 456 m3
 • Website www.hofvanholland-utrecht.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3541 BA Utrecht

   Media

   Ander aanbod