Het Stadskwartier - Woonvast

Het Stadskwartier

3431 KD, Nieuwegein

100 % Verhuurd! Het Stadskwartier bestaat uit 89 luxe 3- en 4-kamerappartementen, verdeeld over 2 gebouwen genaamd Montreal (29 appartementen) en Chicago (60 appartementen). De woonoppervlakten variëren van 80 tot 113 m². De appartementen beschikken nagenoeg allemaal over een

  • va. 84 m2
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verhuurd! Het Stadskwartier bestaat uit 89 luxe 3- en 4-kamerappartementen, verdeeld over 2 gebouwen genaamd Montreal (29 appartementen) en Chicago (60 appartementen). De woonoppervlakten variëren van 80 tot 113 m². De appartementen beschikken nagenoeg allemaal over een balkon, terras of loggia. In de overdekte parkeergarage onder het complex is er een parkeerplaats per woning gereserveerd. De huur van een parkeerplaats is opgenomen in de huurprijs. Alle appartementen zijn voorzien van een inpandige berging en kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain op het parkeerniveau. De woningen in de woontoren Montreal beschikken daarnaast nog over een…

100 % Verhuurd!

Het Stadskwartier bestaat uit 89 luxe 3- en 4-kamerappartementen, verdeeld over 2 gebouwen genaamd Montreal (29 appartementen) en Chicago (60 appartementen). De woonoppervlakten variëren van 80 tot 113 m². De appartementen beschikken nagenoeg allemaal over een balkon, terras of loggia.

In de overdekte parkeergarage onder het complex is er een parkeerplaats per woning gereserveerd. De huur van een parkeerplaats is opgenomen in de huurprijs. Alle appartementen zijn voorzien van een inpandige berging en kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain op het parkeerniveau. De woningen in de woontoren Montreal beschikken daarnaast nog over een berging op het daktuinniveau.

De appartementen zijn licht, ruim en van alle gemakken voorzien zoals een luxe keuken met een keramische kookplaat, wandschouwafzuigkap, combimagnetron met ovenfunctie, koel- vriescombinatie en een vaatwasser. De badkamer is afgewerkt met luxe tegelwerk en voorzien van een douche en een wastafel (enkele appartementen zijn voorzien van een ligbad).

Bijzonderheden:
- inclusief parkeerplaats in overdekte garage;
- sfeervolle, parkachtige binnentuin;
- dicht bij A2, A12 & A27 en openbaar vervoer;
- ligging in stadshart Nieuwegein;
- warmte koude opslagsysteem voor vloerverwarming- en koeling;
- hoogwaardig sanitair met onder andere glazen douchecabine;
- complete keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron & koel- vriescombinatie.

Wonen in het Stadskwartier van Nieuwegein biedt oneindig veel gemak en ultieme vrijheid. Er is altijd iets te zien en te beleven. Het Stadskwartier Nieuwegein ligt midden in het vernieuwde Stadshart van Nieuwegein. Wonen in het Stadskwartier betekent wonen in de stad met alle voorzieningen direct in de nabijheid. Dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportverenigingen, theater, bioscoop en medische zorg zijn in de directe omgeving gelegen. Stadskwartier Nieuwegein is een 'levend centrum' dat hét centrum is voor de ruim 60.000 inwoners van Nieuwegein. Bovendien hebben diverse culturele en maatschappelijke voorzieningen (onderwijs, zorg en welzijn) een plek in het centrum gekregen. In het Stadshart heeft een grote transformatie plaatsgevonden, waar het huurproject Stadskwartier Nieuwegein onderdeel van uitmaakt. De appartementen beschikken veelal over een privé buitenruimte en er is een ondergrondse parkeergarage exclusief voor de bewoners.

Het ruimtegebruik in dit project is optimaal. Op de daken van de winkels zijn tuinen aangelegd met diverse groenvoorzieningen en verblijfsplekken voor de bewoners. Deze binnentuinen zorgen voor een verrassende afwisseling en vormen een interessante en speelse compositie met de woontorens en het winkelplein.

Lees verder

Kenmerken

Meer kenmerken

In de buurt

3431 KD Nieuwegein

      Media

      Ander aanbod