Het Orkest - Woonvast

Het Orkest

3816, Amersfoort

OPEN HUIS MAANDAG 30 DECEMBER VAN 15.00 - 16.00 UUR! Je bent van harte welkom aan de Fideliostraat 7 (bouwnummer 123) in Amersfoort! De 20 eengezinswoningen van Het Orkest zijn verdeeld over drie blokken van vier, zes en tien woningen en liggen aan drie zijden rondom een

 • va. 122 m2
 • va. 5 kamers
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

OPEN HUIS MAANDAG 30 DECEMBER VAN 15.00 - 16.00 UUR! Je bent van harte welkom aan de Fideliostraat 7 (bouwnummer 123) in Amersfoort! De 20 eengezinswoningen van Het Orkest zijn verdeeld over drie blokken van vier, zes en tien woningen en liggen aan drie zijden rondom een binnengebied. Onder het totale project wordt een grote afgesloten parkeergarage gerealiseerd. Alle woningen worden verhuurd inclusief 1 toegewezen parkeerplaats in de parkeergarage. De drie verschillende woningtypen bieden voor ieder wat wils. Alle woningen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet. De keuken wordt zeer compleet opgeleverd. Zo biedt Woningtype A je maar…

OPEN HUIS MAANDAG 30 DECEMBER VAN 15.00 - 16.00 UUR! Je bent van harte welkom aan de Fideliostraat 7 (bouwnummer 123) in Amersfoort!

De 20 eengezinswoningen van Het Orkest zijn verdeeld over drie blokken van vier, zes en tien woningen en liggen aan drie zijden rondom een binnengebied. Onder het totale project wordt een grote afgesloten parkeergarage gerealiseerd. Alle woningen worden verhuurd inclusief 1 toegewezen parkeerplaats in de parkeergarage.
De drie verschillende woningtypen bieden voor ieder wat wils. Alle woningen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet. De keuken wordt zeer compleet opgeleverd.

Zo biedt Woningtype A je maar liefst vier slaapkamers en een woonoppervlakte van 122 m². En omdat het huis drie volledige woonlagen en een plat dak heeft kun je optimaal gebruik maken van alle kamers. De open trap in de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Woningtype B is een slag groter omdat dit huis extra breed is. De woonoppervlakte is maar liefst 138 m²! Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een hele grote zolder (4e slaapkamers aanwezig) met plat dak op de tweede verdieping kun je naar hartelust alle ruimte creëren die jij nodig hebt!

De meest bijzondere is de split level woning, type C. Met een woonoppervlakte van 108 m² en drie slaapkamers weliswaar de kleinste, maar door het niveauverschil van 70 centimeter tussen keuken en woonkamer zeer uniek. Hierdoor krijgt de keuken namelijk een prachtig hoog plafond!

Huurprijs vanaf € 1.150,- per maand (exclusief servicekosten)
Opleveringsprognose: Type B direct beschikbaar; Type A medio februari 2020.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 1.200 tot € 1.300 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 122 m2 t/m 138 m2
 • Beschikbare woningen
 • Inhoud 390 m3 t/m 445 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3816 Amersfoort

   Media

   Ander aanbod