Eemerald - Woonvast

Eemerald

3812, Amersfoort

Eemerald Wonen op de mooiste plek van Amersfoort Kunstenaars, innovatieve ondernemers en hippe horeca; de Amersfoortse Eemhaven kun je gerust een hotspot noemen. De nabijheid van het eeuwenoude stadscentrum én de ligging langs het water maken het gebied tot een van de mooiste

 • va. 80 m2
 • va. 5 kamers

€ 250.000 - € 1.180.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Eemerald Wonen op de mooiste plek van Amersfoort Kunstenaars, innovatieve ondernemers en hippe horeca; de Amersfoortse Eemhaven kun je gerust een hotspot noemen. De nabijheid van het eeuwenoude stadscentrum én de ligging langs het water maken het gebied tot een van de mooiste plekken van Amersfoort. Bijzondere architectuur Qua architectuur is er rond de Eemhaven genoeg te beleven. De middeleeuwse stadskern vormt een dynamisch geheel met het flamboyante Eemplein, het industriële erfgoed van het Oliemolenkwartier en De Nieuwe Stad. Eyecatcher aan de Eem Het stoere Eemerald is een ware eyecatcher. Het complex bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen met een gedeelde…

Eemerald

Wonen op de mooiste plek van Amersfoort
Kunstenaars, innovatieve ondernemers en hippe horeca; de Amersfoortse Eemhaven kun je gerust een hotspot noemen. De nabijheid van het eeuwenoude stadscentrum én de ligging langs het water maken het gebied tot een van de mooiste plekken van Amersfoort.

Bijzondere architectuur
Qua architectuur is er rond de Eemhaven genoeg te beleven. De middeleeuwse stadskern vormt een dynamisch geheel met het flamboyante Eemplein, het industriële erfgoed van het Oliemolenkwartier en De Nieuwe Stad.

Eyecatcher aan de Eem
Het stoere Eemerald is een ware eyecatcher. Het complex bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen met een gedeelde begane grond.

Eemerald telt 36 appartementen en 2 penthouses, verdeeld over 7 woonlagen en ligt direct aan het Eemplein, te midden van winkels, horeca, een bioscoop en andere voorzieningen.

Gemak en comfort
De appartementen zijn ingericht op gemak en wooncomfort. Dankzij de vloerverwarming woon je het hele jaar door comfortabel. Er zijn verschillende woningtypen beschikbaar, met een, twee of drie slaapkamers. De keuken en de badkamer bieden volop mogelijkheden. De penthouses beschikken over twee badkamers.

Spectaculair uitzicht
Dankzij de extra grote raampartijen zijn de appartementen licht en ruimtelijk.
De uitzichten zijn, zeker vanaf de hoger gelegen etages, spectaculair: het stadscentrum, de Koppelpoort, de boten langs de kade en het Oliemolenkwartier liggen letterlijk aan je voeten.

Centrale daktuin en balkon
Elk appartement beschikt over een royaal balkon. De daktuin op de eerste etage is exclusief toegankelijk voor bewoners van Eemerald.

Altijd plek
Dankzij je eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage kun je altijd je auto kwijt. De penthouses beschikken over twee plaatsen. Elk appartement beschikt over een riante, afsluitbare berging in het souterrain.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 250.000 tot € 1.180.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 80 m2 t/m 289 m2
 • Beschikbare woningen
 • Inhoud 235 m3 t/m 840 m3
 • Website Www.eemerald.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3812 Amersfoort

   Media

   Ander aanbod