De Slinger - Woonvast

De Slinger

3995 DE, Houten

100% verkocht! MBB Ontwikkeling BV realiseert op de locatie van de voormalige Regenboogschool aan De Slinger 29 energiezuinige nieuwbouw eengezinswoningen. De woningen bevinden zich op loopafstand van de winkels en het station. De woningen hebben een woonoppervlak dat varieert

 • va. 122 m2

€ 259.000 - € 369.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% verkocht! MBB Ontwikkeling BV realiseert op de locatie van de voormalige Regenboogschool aan De Slinger 29 energiezuinige nieuwbouw eengezinswoningen. De woningen bevinden zich op loopafstand van de winkels en het station. De woningen hebben een woonoppervlak dat varieert van circa 122 m² tot circa 162 m². Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en een voor- en achtertuin op het zonnige zuidwesten of westen. De woningen gaan grenzen aan een nieuw park dat MBB Ontwikkeling gelijktijdig aanlegt met de bouw van de woningen. Het park wordt voorzien van bankjes, bomen en een speeltoestel voor de kinderen. Zo groen en…

100% verkocht!

MBB Ontwikkeling BV realiseert op de locatie van de voormalige Regenboogschool aan De Slinger 29 energiezuinige nieuwbouw eengezinswoningen. De woningen bevinden zich op loopafstand van de winkels en het station.

De woningen hebben een woonoppervlak dat varieert van circa 122 m² tot circa 162 m². Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en een voor- en achtertuin op het zonnige zuidwesten of westen.

De woningen gaan grenzen aan een nieuw park dat MBB Ontwikkeling gelijktijdig aanlegt met de bouw van de woningen. Het park wordt voorzien van bankjes, bomen en een speeltoestel voor de kinderen.

Zo groen en open wonen en toch zo dicht bij alles wat het leven aangenaam maakt. De winkels, supermarkten, restaurants, theater en bioscoop bevinden zich op slechts een paar honderd meter van uw voordeur!

Binnen een paar minuten lopen staat u op het perron van het station van Houten vanwaar de trein u in slechts 9 minuten naar het centrale station van Utrecht brengt.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 259.000 tot € 369.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 122 m2 t/m 162 m2
 • Kaveloppervlakte 88 m2 t/m 293 m2
 • Inhoud 345 m3 t/m 405 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3995 DE Houten

   Media

   Ander aanbod