De Cascade - Woonvast

De Cascade

3544 MA, Utrecht

100% VERKOCHT Utrecht heeft je hart gestolen, maar in de binnenstad kun je niet slagen. Te duur, te oud of te druk. Dan is De Cascade wellicht wat voor jou. Hier woon je nieuw, in een oase van rust op 8 minuten van Utrecht Centraal. Station Terwijde ligt op 2 minuten

 • va. 62 m2
 • va. 4 kamers

€ 283.000 - € 1.125.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERKOCHT Utrecht heeft je hart gestolen, maar in de binnenstad kun je niet slagen. Te duur, te oud of te druk. Dan is De Cascade wellicht wat voor jou. Hier woon je nieuw, in een oase van rust op 8 minuten van Utrecht Centraal. Station Terwijde ligt op 2 minuten loopafstand en dan is het nog 6 minuten ‘treinen’. Fiets je liever? Het is maar 6 km naar Utrecht centrum en je bent ongeveer een kwartiertje onderweg. Kom aanlopen en neem het bruggetje over het water langs de Vleutensebaan. Nog een paar stappen en je staat in de prachtige…

100% VERKOCHT

Utrecht heeft je hart gestolen, maar in de binnenstad kun je niet slagen. Te duur, te oud of te druk. Dan is De Cascade wellicht wat voor jou. Hier woon je nieuw, in een oase van rust op 8 minuten van Utrecht Centraal.
Station Terwijde ligt op 2 minuten loopafstand en dan is het nog 6 minuten ‘treinen’. Fiets je liever? Het is maar 6 km naar Utrecht centrum en je bent ongeveer een kwartiertje onderweg.

Kom aanlopen en neem het bruggetje over het water langs de Vleutensebaan. Nog een paar stappen en je staat in de prachtige binnentuin van De Cascade.
Straks nog even snel om de hoek een paar boodschappen doen. Koken en dan niets. Gewoon lekker genieten op het grote terras met vrienden die komen eten.

De ideale combi van stads en groen. Binnen en buiten. Hier voel je je fijn. De Cascade is thuis.

De Cascade is stoer, verrassend en een tikje mediterraans, door de licht genuanceerde gevelsteen, de getrapte vorm en de gemetselde bloembakken bij de terrassen. Rondom de binnentuin en aan het water komen 90 nieuwbouwappartementen.
Kies je voor een loftappartement met tuin, een appartement met groot balkon of een penthouse met schitterende buitenruimte? Altijd geniet je van een privéparkeerplaats en berging onder het gebouw.

Het woonoppervlak van de appartementen is bepaald op basis van de in mei 2020 geldende NEN 2580 norm voor het bepalen van gebruiksoppervlakte.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 283.000 tot € 1.125.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 62 m2 t/m 245 m2
 • Kaveloppervlakte 100 m2 t/m 100 m2
 • Inhoud 186 m3 t/m 637 m3
 • Website nieuwbouw-cascade.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3544 MA Utrecht

   Media

   Ander aanbod