Woonvast

Bouwnummer 117, Bushwick, Nieuwegein

Nieuwegein

VERKOOP GESTART: De appartementen van Central Park zijn in verkoop! Je kunt je vanaf nu inschrijven op de projectwebsite: LEVENINCENTRALPARK.NL of makkelijker is

€ 419.500,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

VERKOOP GESTART: De appartementen van Central Park zijn in verkoop! Je kunt je vanaf nu inschrijven op de projectwebsite: LEVENINCENTRALPARK.NL of makkelijker is LICP.NL. Alle informatie over het project en de appartementen is te vinden op de projectwebsite. Central Park in Nieuwegein is een kwalitatief hoogstaand project, met veel aandacht voor verduurzaming ‘Re-Energize Together!' Het complex omvat 136 appartementen. Hiervan verkopen we 79 appartementen, verdeeld over verschillende types. De overige 57 appartementen worden huurwoningen. Op het dak van het gebouw wordt een hardloopbaan en buitenfitness gerealiseerd! Het idee achter Central Park wordt gekenmerkt door hoge ambitie en visie. Het is…

VERKOOP GESTART: De appartementen van Central Park zijn in verkoop! Je kunt je vanaf nu inschrijven op de projectwebsite: LEVENINCENTRALPARK.NL of makkelijker is LICP.NL.

Alle informatie over het project en de appartementen is te vinden op de projectwebsite.

Central Park in Nieuwegein is een kwalitatief hoogstaand project, met veel aandacht voor verduurzaming ‘Re-Energize Together!' Het complex omvat 136 appartementen. Hiervan verkopen we 79 appartementen, verdeeld over verschillende types. De overige 57 appartementen worden huurwoningen. Op het dak van het gebouw wordt een hardloopbaan en buitenfitness gerealiseerd!

Het idee achter Central Park wordt gekenmerkt door hoge ambitie en visie. Het is een onderscheidend project, waarbij alle bewoners hoge kwaliteit wordt geboden. Bij de ontwikkeling zijn de grenzen opgezocht van wat mogelijk is en tegelijkertijd is ruimte gemaakt voor het toepassen van veel groen in de buitenruimten.

WAAROM WONEN IN CENTRAL PARK?

- Kwalitatief hoogstaand project, met veel aandacht voor verduurzaming;
- Uniek complex met hardloopbaan en buitengym op het dak;
- Verschillende types, verdeeld over twee- drie- en vierkamerappartementen;
- Alle appartementen compleet afgewerkt met wand, vloerafwerking, keuken en sanitair;
- Alle appartementen beschikken met een balkon of loggia over eigen buitenruimte;
- De oppervlakte varieert van vijftig tot ongeveer vijfennegentig vierkante meter;
- Veel aandacht voor hoogwaardige afwerking: kwaliteit staat centraal;
- Locatie-technisch zeer interessant door goede bereikbaarheid, stedelijke nabijheid én natuur in de omgeving.

RE-ENERGIZE TOGETHER
De kers op de taart is de hardloopbaan op het dak! In combinatie met de ruimte voor een buitengym is duidelijk voor iets bijzonders gekozen. In het ontwerp is de hardloopbaan ‘opgetild’. Daardoor is de hardloopbaan zichtbaar vanuit de binnentuin en vanaf de galerij.

Dat duurzaamheid is gekoppeld aan de kwaliteit van het gebouw is bijna vanzelfsprekend in deze tijd. In Central Park wordt aardwarmte toegepast voor verwarming, koeling en warm water. Daarnaast plaatsen we pv-panelen op het dak. Door die panelen in te zetten voor de algemene ruimtes, worden kosten gedrukt. Het voordeel van nieuwbouw, is een uiterst efficiënte invulling van de energievraag. Ventilatie met warmteterugwinning en vloerverwarming zijn andere toepassingen die energiekosten beheersbaar houden. Dit maakt de woningen bereikbaar voor een grote doelgroep.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 419.500 v.o.n.
 • Slaapkamers 1
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 67 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 4 m2
 • Inhoud ca. 174 m3
 • Aantal slaapkamers 1
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel
 • Warm water Aardwarmte
 • Tuintypes Geen tuin
Meer kenmerken

Media