Castalia - Woonvast

Castalia

3816, Amersfoort

Woontoren Castalia is prachtig gelegen in het Hogekwartier aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uit kijkt over binnenstad of richting het buitengebied. Onder de toren komt een

 • va. 101 m2
 • va. 3 kamers

€ 377.500 - € 387.500 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Woontoren Castalia is prachtig gelegen in het Hogekwartier aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uit kijkt over binnenstad of richting het buitengebied. Onder de toren komt een parkeergarage waarin elk van de 44 koopappartementen een eigen parkeerplaats heeft. Er wordt volledig gasloos gebouwd. Door de grote diversiteit aan woningtypes is er in Castalia voor ieder huishouden wel een geschikt appartement te vinden. Tweekamer appartementen met balkon of terras De 18 tweekamerappartementen zijn ongeveer 50 m2 groot en hebben op de begane grond tot en met de…

Woontoren Castalia is prachtig gelegen in het Hogekwartier aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uit kijkt over binnenstad of richting het buitengebied.

Onder de toren komt een parkeergarage waarin elk van de 44 koopappartementen een eigen parkeerplaats heeft. Er wordt volledig gasloos gebouwd.

Door de grote diversiteit aan woningtypes is er in Castalia voor ieder huishouden wel een geschikt appartement te vinden.

Tweekamer appartementen met balkon of terras
De 18 tweekamerappartementen zijn ongeveer 50 m2 groot en hebben op de begane grond tot en met de 4e verdieping een terras of balkon op het westen. Ze kijken daarmee richting water en binnenstad. De appartementen op de 5e tot en met de 13e verdieping hebben hun balkon op het oosten. Voor een ontbijtje of lunch buiten in de zon!

Driekamer hoekappartementen met balkon
Met een woonoppervlakte van ongeveer 84 m2 zijn deze appartementen lekker ruim en hebben bovendien uitzicht naar twee kanten. De 25 appartementen van dit type bevinden zich op de begane grond tot en met de 13e verdieping. In deze appartementen kun je vooral genieten van de ochtendzon door het balkon op het oosten.

Drie - en vierkamer hoekappartementen
De ruimere hoekappartementen, 58 stuks, zijn ongeveer 100 m2 groot en liggen op de begane grond tot en met de 18e verdieping. Wat een prachtig uitzicht heb je als je op een van de hogere verdiepingen woont! Het balkon of inpandig terras ligt op het westen of op het oosten. Door het grote woonoppervlakte zijn er vele indelingsvarianten mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een 2e badkamer, walk-in-closet of een woonkeuken.

Koopsom vanaf € 302.500,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats)

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 377.500 tot € 387.500 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 101 m2 t/m 103 m2
 • Beschikbare woningen
 • Website Www.wonenincastalia.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3816 Amersfoort

   Media

   Ander aanbod