Allure - Woonvast

Allure

3544 NA, Utrecht

100% VERKOCHT De appartementen van Allure zijn ruim opgezet. Woningtype Allure III heeft een gebruiksoppervlakte van 88 vierkante meter en de overige appartementen hebben een gebruiksoppervlakte tussen de 98 en 104,9 vierkante meter. Alle appartementen hebben een royale

 • va. 88 m2

€ 416.000 - € 509.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERKOCHT De appartementen van Allure zijn ruim opgezet. Woningtype Allure III heeft een gebruiksoppervlakte van 88 vierkante meter en de overige appartementen hebben een gebruiksoppervlakte tussen de 98 en 104,9 vierkante meter. Alle appartementen hebben een royale woonkamer met een open keuken, een ruime hoofdslaapkamer en nog 1 of 2 extra slaapkamers. De appartementen zullen worden voorzien van volledig ingerichte keuken met moderne apparatuur. De badkamer wordt geheel betegeld en inclusief sanitair opgeleverd. De buitenruimtes van de appartementen zijn van verschillende grootte. Zo zijn er appartementen met een dakterras, een balkon of loggia. Het nieuwbouwcomplex is ontworpen met een…

100% VERKOCHT

De appartementen van Allure zijn ruim opgezet. Woningtype Allure III heeft een gebruiksoppervlakte van 88 vierkante meter en de overige appartementen hebben een gebruiksoppervlakte tussen de 98 en 104,9 vierkante meter.
Alle appartementen hebben een royale woonkamer met een open keuken, een ruime hoofdslaapkamer en nog 1 of 2 extra slaapkamers. De appartementen zullen worden voorzien van volledig ingerichte keuken met moderne apparatuur.
De badkamer wordt geheel betegeld en inclusief sanitair opgeleverd. De buitenruimtes van de appartementen zijn van verschillende grootte.
Zo zijn er appartementen met een dakterras, een balkon of loggia. Het nieuwbouwcomplex is ontworpen met een geluidsluwe gevel voor optimaal wooncomfort. Ook zijn de appartementen voorzien van grote raampartijen waarmee een natuurlijke lichtinval wordt gecreëerd.

Alle appartementen worden opgeleverd met één privé parkeerplaats in de stallingsgarage en een privé bergruimte op de begane grond of in de kelder voor onder meer het stallen van fietsen.

Nieuwbouwcomplex Allure heeft de ideale ligging. Het is goed bereikbaar, ligt dichtbij winkels en het centrum van Utrecht.
Het complex is gesitueerd aan de W.F. Hermansstraat in Leidsche Rijn te Utrecht. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is. Vanaf dit station is het nog maar 6 minuten met de trein naar Utrecht Centraal.
De A2 en de A12 zijn snel en eenvoudig met de auto te bereiken via de Vleutensebaan.

Het gezellige buurtwinkelcentrum Terwijde ligt op loopafstand van Allure. Naast verschillende supermarkten heeft het winkelcentrum drogisterijen, lokale bakkers, slagers en zijn er zelfs horecagelegenheden met terrasjes. Op 5 minuten fietsen ligt het grotere Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. Hier vind je onder andere kleding-, dieren- en speelgoedwinkels en zelfs een bioscoop.

Ga je toch liever uit in Utrecht Centrum? Geen probleem! Met een kleine 20 minuten fiets jij naar het centrum.

Alle appartementen van nieuwbouwcomplex Allure beschikken over een royale woonkamer met open keuken en een ruime hoofdslaapkamer. Afhankelijk van het type appartement zijn er nog 1 of 2 extra slaapkamers. De buitenruimtes van de appartementen zijn van verschillende grootte. Zo zijn er appartementen met een dakterras,
een balkon of loggia. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Te koop
 • Koopsom € 416.000 tot € 509.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 88 m2 t/m 105 m2
 • Inhoud 229 m3 t/m 273 m3
 • Website www.allureutrecht.nl/
Meer kenmerken

In de buurt

3544 NA Utrecht

   Media

   Ander aanbod