Castalia 57 huurappartementen 3816 AMERSFOORT

€ 750 - € 1.320

Neem contact met ons op

033-4221010

info@woonvast.nl

Omschrijving

In het Hogekwartier wordt volop gebouwd aan woontoren Castalia. Met maar liefst 20 woonlagen wordt dit een markant gebouw met prachtig uitzicht over het Valleikanaal, het stadscentrum of richting het buitengebied.

Onder de woontoren is een parkeergarage gerealiseerd waarin alle huurappartementen een eigen parkeerplaats hebben.

Op de begane grond kom je binnen in de royale centrale entreehal van maar liefst twee woonlagen hoog. Het appartementencomplex beschikt over 2 liften. De huurappartementen zijn gelegen op de begane grond tot en met de 9e verdieping. Vanaf de 10e verdieping zijn de appartementen verkocht.

Door de grote diversiteit aan woningtypes is er in Castalia voor ieder huishouden wel een geschikt appartement te vinden.

Er zijn eenkamer-, tweekamer- en driekamer appartementen variërend in woonoppervlak van ca. 50 m² tot ca. 112 m². Alle appartementen hebben een balkon of terras.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo is de keuken compleet afgewerkt inclusief apparatuur en de badkamer en het toilet zijn voorzien van luxe sanitair. Het gehele appartement is daarnaast voorzien van vloerverwarming (en -koeling) en is gasloos.


Huurprijs vanaf € 750,- per maand exclusief servicekosten en inclusief parkeerplaats in de garage.

Verwachte opleveringsdatum 2e kwartaal 2021.


Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Minimale huurperiode is 1 jaar.

Woningdelers en garantstelling door derden behoren niet tot de mogelijkheden.

Omgeving

Amersfoort: een stad die uitstekende kwaliteiten biedt. Of het nu gaat om wonen, werken, winkelen of recreëren, de mogelijkheden zijn legio.

Het centrum van Amersfoort is het kloppend hart. Bij de eerste zonnestralen lopen hier de vele terrassen vol en geniet je zorgeloos van een lekkere cappuccino, een goed glas wijn en met een beetje geluk live muziek.

Amersfoort is ook een stad met vele mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. De festivals die in de zomerperiode plaatsvinden, zetten de stad op z’n kop. Heerlijk ronddolen kun je bijvoorbeeld in KAdE, Museum Flehite of het Mondriaanhuis, maar ook een historische stadswandeling, een niet alledaagse film in het Filmtheater of zelfs een kanotocht door de grachten behoren tot de mogelijkheden.

Amersfoort is een stad die wordt gekenmerkt door een fantastisch centrale ligging. Want of je nu naar Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn wilt, vanuit Amersfoort is dit geen enkel punt. Daarnaast bieden de diverse NS- en busstations prima mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen.

Hogekwartier bevindt zich op korte afstand van het centrum. Het is een stadswijk met een eigen sfeer die veel mensen aanspreekt. Het is ook een groene wijk waar je heerlijk kunt ontspannen in het stadspark bij het Waterwingebied of in natuurgebied De Schammer of natuurlijk in Amerena.

Kenmerken

Startbouw
21/3/2019
Oplevering
17/5/2021
Aantal kavels
57
Woonopp
50 - 112m²
Inhoud
130 - 291m³