Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Het Orkest 3816 Amersfoort

€ 1.150 - € 1.300

Neem contact met ons op

033-4221010

info@woonvast.nl

Omschrijving

VERHUUR GESTART! Inschrijven is mogelijk tot maandag 23 september 12.00 uur! Download het inschrijfformulier en de acceptatieprocedure op onze website!


De 20 eengezinswoningen van Het Orkest zijn verdeeld over drie blokken van vier, zes en tien woningen en liggen aan drie zijden rondom een binnengebied. Onder het totale project wordt een grote afgesloten parkeergarage gerealiseerd. Alle woningen worden verhuurd inclusief 1 toegewezen parkeerplaats in de parkeergarage.
De drie verschillende woningtypen bieden voor ieder wat wils. Alle woningen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet. De keuken wordt zeer compleet opgeleverd.

Zo biedt Woningtype A je maar liefst vier slaapkamers en een woonoppervlakte van 122 m². En omdat het huis drie volledige woonlagen en een plat dak heeft kun je optimaal gebruik maken van alle kamers. De open trap in de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Woningtype B is een slag groter omdat dit huis extra breed is. De woonoppervlakte is maar liefst 138 m²! Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een hele grote zolder (4e slaapkamers aanwezig) met plat dak op de tweede verdieping kun je naar hartelust alle ruimte creëren die jij nodig hebt!

De meest bijzondere is de split level woning, type C. Met een woonoppervlakte van 108 m² en drie slaapkamers weliswaar de kleinste, maar door het niveauverschil van 70 centimeter tussen keuken en woonkamer zeer uniek. Hierdoor krijgt de keuken namelijk een prachtig hoog plafond!


Huurprijs vanaf € 1.150,- per maand (exclusief servicekosten)
Opleveringsprognose: december 2019

Omgeving

Op de grens tussen de buurten Liendert en Schuilenburg wordt een nieuwe stadswijk gebouwd: Het Hogekwartier. De komende jaren worden hier zo’n 825 nieuwe huizen gebouwd. Het Hogekwartier bevindt zich op korte afstand van het centrum van Amersfoort. Het is een stadswijk met een eigen sfeer die veel mensen aanspreekt. Het is ook een groene wijk waar je heerlijk kunt ontspannen in het stadspark bij het Waterwingebied of in natuurgebied De Schammer of natuurlijk in zwembad Amerena.

Kenmerken

Startbouw
2/10/2017
Oplevering
30/12/2019
Aantal kavels
20
Woonopp
108 - 138m²
Inhoud
345 - 445m³