Michiel van der Klis

Michiel
van der Klis

Michiel is een allround makelaar is met zijn jaren ervaring in Amersfoort een aanwinst voor het team. Michiel staat erom bekend dat hij mensen in hun kracht zet en oplossingsgericht denkt. Het leukste aan het vak? “Door de korte lijnen en fijne werksfeer kan ik bij Beumer woonvast doen waar ik goed in ben én wat ik leuk vind. Voor kopers, verkopers en zakelijke partners hun doel bereiken.”

Reviews Michiel

Amersfoort

Michiel heeft ons door roerige verkooptijden heen geloodst. In alle rust en bijna 'irritant' stoïcijns heeft hij ons begeleid. Er waren genoeg momenten van onzekerheid of lichtelijke paniek, waarbij we dachten: "Michiel doe wat". Zijn houding, geruststellende overpeinzingen en ook actie, hebben ons echter heel prima door het verkoopproces heen geleid. Met uitstekend resultaat! We kijken dan ook heel tevreden terug op onze samenwerking. We zijn inmiddels meer dan overtuigd van de toegevoegde waarde in kennis en kunde van een makelaar (en dan met name die van Woonvast).

Verkoper Zoetegaarde 52 21 april 2022

Amersfoort

Michiel van Woonvast heeft een feilloze analyse gemaakt van zowel het verkoop- als aankoopproces. We wisten daarom precies welke stappen er nodig waren voor een succesvolle aankoop.

Gerichte aankoop Amersfoort 07 april 2022

Neem contact op met Michiel