Birgit Hendriks – Woonvast
Birgit Hendriks

Birgit
Hendriks

Birgit is al ruim 20 jaar actief als makelaar in het Utrechtse. Ze heeft op verschillende plekken en wijken in de stad gewoond, en nu is ze – samen met haar vriend – neergestreken in het mooie Zeist en mag ze zichzelf bonusmoeder noemen van een prachtige tienerdochter. Birgit is van alle markten thuis, ze kan je helpen bij aankoop, verkoop of een taxatie. Het leukste aan het vak? “Blije kopers en verkopers. Als je bij de uiteindelijke sleuteloverdracht ziet dat verkopers en/of kopers blij zijn met de verkoop en/of aankoop, dan loop je met een goed gevoel de woning uit. Superfijn vind ik dat.”

Reviews Birgit

Utrecht

Bij het eerste gesprek kregen wij direct het gevoel dat Birgit veel kennis van zaken en de Utrechtse markt heeft. Ze heeft ons duidelijk geadviseerd, onze vragen helder beantwoord en zelfs geholpen met wat vragen over de aankoop van ons nieuwe huis. Altijd snel bereikbaar, komt lekker snel to-the-point maar is heel toegankelijk en begrijpt ook de emotie van de (ver)koop van een huis.

Verkoper Vaartsestraat 12 24 januari 2022

Utrecht

Beumer heeft ons op een goede en professionele manier geholpen met de verkoop van ons huis. Onze makelaar Birgit was vriendelijk, geïnteresseerd en open in het contact, zowel naar ons als naar de potentiële kopers. Bovendien heeft ze vrijblijvend meegedacht met de aankoop van ons nieuwe huis, zelfs nog voordat we haar de opdracht voor verkoop van ons huis hadden gegund. Het is erg fijn dat alle informatie via een online portal kan worden aangeleverd en ook handtekening digitaal kunnen worden gezet. Ook was het geen probleem om de fotograaf twee keer te laten langskomen, één keer toen de tuin nog groen was en op een later moment toen we klaar waren voor de binnen foto's. Ik beveel Beumer van harte aan!

Dhr. Klarenbeek 28 maart 2021

Neem contact op met Birgit