Huis verkopen Amersfoort

Het verkopen van een huis is vaak een lastig proces. Voor welke prijs zet je het op de markt? Een huis verkopen in Amersfoort gaat relatief snel maar hoe is dat bij jouw huis? En hoe presenteer je jouw huis het beste? Dit zijn zaken waar Beumer Woonvast jarenlange ervaring mee heeft. Laat je daarom adviseren door Beumer Woonvast als je je huis wilt verkopen in Amersfoort en omstreken. Waar jij als verkoper niet de tijd hebt om iedere minuut van de dag bovenop je woondossier te zitten, bieden we fullservice dienstverlening om jou te ontzorgen. Met een goed ingespeeld team specialisten, maar altijd één aanspreekpunt voor jou. Je huis verkoper in Amersfoort doe je met Beumer Woonvast.

 

Huis verkopen Amersfoort

Huis verkopen Amersfoort: onderzoek en afspraken

 

Bij Beumer combineren we het geven van een waardeindicatie graag met een ongedwongen kennismaking. Zo kunnen we je eerst leren kennen, weten we wat jouw wensen en verwachtingen zijn rondom de verkoop en kunnen we vervolgens een verkoopstrategie uitstippelen die perfect aansluit bij jouw wensen.

Presentatie huis Amersfoort

Huis verkopen Amersfoort: de optimale presentatie

 

Bij Beumer weten we hoe we een huis krachtig in de markt zetten. En daarvoor hebben we een dedicated marketingteam met professionele fotograaf dat ervoor zorgt dat je woning optimaal onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep. Daarbij zijn een aantal zaken essentieel: een optimale presentatie, de vindbaarheid (positionering) op het internet en een realistische prijsstelling. Voor de optimale presentatie hebben we een krachtig pakket samengesteld. Deze bestaat onder andere uit foto’s, video’s en plattegronden. Door een goed uitgedachte verkoopstrategie weten we precies bij wie we je huis onder de aandacht moeten brengen. We hebben een groot bereik op funda.nl en onze marketingafdeling zorgt ervoor dat de woning wordt gepromoot.

Ben je benieuwd hoe het fotograferen van een huis precies in zijn werk gaat? Kijk mee met fotograaf Manon!

 

Huis verkopen Amersfoort

Huis verkopen Amersfoort: bezichtigingen en onderhandelingen

 

Het regelen van bezichtigingen kan een tijdrovende klus zijn. Deze klus neemt Beumer Woonvast op zich waardoor je hier geen zorgen over hebt. Ook zorgen we ervoor dat alleen serieuze kandidaten overblijven. In jouw digitale woningdossier kun je de verdere voortgang van de verkoop nauwlettend volgen. Je vindt hier gemaakte afspraken, reacties van geïnteresseerden, binnengekomen biedingen en uiteindelijk de koopovereenkomst. Zijn er meerdere biedingen binnengekomen? Dan bespreken we samen hoe de biedingen eruitzien en wat bepaalde
voorwaarden betekenen voor jou. Wie heeft in jouw ogen de beste prijs en voorwaarden?

Beumer Woonvast

Huis verkopen Amersfoort: afhandeling na de verkoop

 

Als er een overeenkomst is bereikt met de koper(s), zorgen we ervoor dat de koopovereenkomst snel getekend wordt, alle formaliteiten netjes worden afgehandeld en de
officiële sleutel- en eigendomsoverdracht bij de notaris soepel verloopt. Is er daarna nog iets dat extra aandacht verdient? Dan ken je de weg naar jouw Beumer-adviseur.

Beumer | Jouw makelaar in de regio Amersfoort

Je huis verkopen in Amersfoort bij Beumer Amersfoort

Beumer Woonvast is jouw vertrouwde makelaar in de continu veranderende woningmarkt. We zijn creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam. Wij geloven dat we alleen door het meest klantgerichte makelaarskantoor in de regio te zijn, we uiteenlopende woonwensen kunnen vervullen en het beste resultaat kunnen behalen voor onze klanten.

Beumer Woonvast staat voor fullservice makelaarsdiensten om jou van A tot Z te ontzorgen. Altijd toegespitst op jouw persoonlijke woonwens, altijd vernieuwend, verrassend en trefzeker. Van de aan- en verkoop van woningen tot specifieke dienstverlening op het gebied van huur, verhuur, nieuwbouw, verzekeringen en hypotheken. Omdat het één altijd verband houdt met het ander. Wil jij als koper slagen in de huidige markt? Dan is het raadzaam om snel te kunnen schakelen met je hypotheekadviseur. En als je dan toch je hele woondossier bij één partij neerlegt, waarom dan niet ook je woonverzekeringen? Door alles zelf in huis te hebben, houden we grip op kwaliteit en kunnen we onze klanten écht ontzorgen op het hele traject. Dát is service.

Contact opnemen