UW HUIS VERKOPEN MET WOONVAST

Het maximale uit de verkoop van uw huis

Wat is nu écht belangrijk bij de verkoop van uw huis? Natuurlijk wilt u de hoogst haalbare verkoopprijs ontvangen. Om dat te realiseren heeft u een makelaar nodig die zich vol overgave inzet om de juiste koper te vinden. Een makelaar met het grootste bereik in Amersfoort en omstreken. Een makelaar ook die u op persoonlijke wijze bijstaat, veel exposure voor uw woning garandeert en gebruik maakt van alle mogelijke marketing-instrumenten. Kortom, Woonvast makelaars!

Waarom kiezen voor Woonvast?

Er zijn legio redenen te benoemen waarom u bij de verkoop van uw huis het beste voor Woonvast kunt kiezen. Onze ervaren verkoopmakelaars zijn transparant en vertellen u eerlijk waar het op staat. Duidelijk en open, zonder onzin. Dat begint al tijdens het oriënterende gesprek, maar ook gedurende het verkoopproces houden we u volledig op de hoogte. Onze dienstverlening stopt pas als alles is afgewikkeld bij de notaris. En zelfs dán kunt u op ieder gewenst moment een beroep op ons blijven doen. Dienstverlening van A tot Z: voor de makelaars van Woonvast is dat niet meer dan normaal.

Hoe gaan we te werk?

Bij stille verkoop profiteert u van ons zeer uitgebreide netwerk van potentiële kopers. Kiest u juist voor maximale media-aandacht? Ook dan kunt u geen betere makelaar kiezen dan Woonvast. Onze ervaren en gecertificeerde makelaars hebben stuk voor stuk ruime ervaring met huizenverkoop. Nadat we samen met u uitgebreid hebben besproken wat uw wensen zijn, gaan we aan de slag. Aansprekende online presentaties met professionele foto’s en video, een uitgebreid prospectus van uw woning, plaatsing op onze nationale website en Funda.nl, en nog veel meer… Tussentijds houden we u continu op de hoogte van de ontwikkelingen om zo te komen tot een optimaal resultaat.

Misschien kunnen anderen wel beter vertellen hoe wij werken dan wij zelf. Bekijk hier onze klantervaringen of maakt direct een afspraak voor de verkoopmogelijkheden van uw woning.