EEN HUIS KOPEN MET WOONVAST

U zoekt, wij vinden

Geïnteresseerd in een nieuwe woning of appartement? Dan wilt u ongetwijfeld ruime keuze, een makelaar die u van A tot Z kan bijstaan en natuurlijk een scherpe aankoopprijs. Bij Woonvast vindt u een uitgebreid aanbod van onder andere vrijstaande woningen, hoekwoningen, rijtjeswoningen, eengezinswoningen en starterswoningen. Onze aankoopmakelaars zijn als geen ander op de hoogte van het woningaanbod, de marktsituatie en de (toekomstige) ontwikkelingen in Amersfoort en omgeving. Met meer dan 25 jaar ervaring met de aankoop van uiteenlopende woningen en appartementen helpen onze makelaars u graag met het zoeken én vinden van uw droomwoning.

Op zoek naar uw droomhuis?

Bent u op zoek naar een nieuw huis in Hoogland, Leusden, Soest, Hoevelaken of een andere gemeente in de regio Amersfoort? Woonvast adviseert, tipt u als eerste zodra er nieuwe woningen op de markt komen en begeleidt u tijdens het gehele traject. Van zoekopdracht tot bezichtigingen en van onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Bij Woonvast vindt u het ruimste aanbod, persoonlijke begeleiding en alles tegen scherpe tarieven!

Nieuw huis aankopen

Heeft u al een nieuw huis op het oog? Ook dan is het verstandig om de makelaars van Woonvast in te schakelen. U wilt uiteraard zo min mogelijk betalen en geen addertjes onder het gras tegenkomen. Ons enthousiaste en gecertificeerde team helpt u bij de onderhandelingen, juridische vraagstukken, bouwkundig onderzoek en zorgt dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw nieuwe woning. Benieuwd naar uw aankoopmogelijkheden? Neem contact op voor een oriënterend gesprek.