Gratis waardebepaling - Woonvast

Waardebepaling door Beumer Woonvast

Als je verhuisplannen hebt, wil je natuurlijk weten wat je mogelijkheden zijn en wat je voor je huidige woning kunt ontvangen? Met een vrijblijvende waardebepaling door Beumer Woonvast heb je direct een serieuze waardeindicatie. Daar kun je mee verder.

Gratis waardebepaling

Afspraak maken voor
een waardebepaling

Zoals hierboven vermeld, een waardebepaling is vrijblijvend en kost je niets. We doen online research en komen langs om je huis te bekijken. Op basis daarvan geven we je een accurate inschatting van wat jij mogelijk voor je woning kunt ontvangen. Wil je je woning vervolgens ook verkopen? Dan geven we je direct meer informatie over onze verkoopservice en maken we direct een vervolgafspraak.

Afspraak maken
Beumer verkoopgaranties

Probeer onze online
waardecalculator

Een waardebepaling kan ook online. Snel en binnen enkele minuten geregeld! Onze digitale waardeindicatie tool vraagt een aantal kenmerken van je woning en ook om een aantal woningen te selecteren op vergelijkbaarheid. Daarna ontvang je jouw rapportage direct in je mailbox.

 

Let op: de online waardeindicatie tool is minder betrouwbaar dan een waardebepaling bij je thuis.

Naar de waardecalculator
Waardebepaling Amersfoort

Een waardebepaling, zo doen we dat bij Beumer Woonvast

Je hebt het vast al vaker voorbij zien komen, een gratis waardebepaling. Een makelaar komt bij je langs om je een indicatie van de waarde te geven. Maar hoe gaat precies in zijn werk? En waarin verschilt een waardebepaling van een taxatie? We leggen het je graag uit in een korte video.

Bekijk video