Woning verhuren – Woonvast

Zorgeloze verhuur van jouw woning

Je woning verhuren vereist nauwkeurigheid. Bij de verhuur van je huis of pand wil je een makelaar die weet hoe hij jouw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengt én zorgt voor een nette, betrouwbare huurder. Beumer Woonvast is de verhuurmakelaar in de regio Amersfoort met een groot netwerk potentiële huurders. Je huis verhuren op een nauwkeurige manier.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

Huurprijs en verhuurprocedure

Als je een verhuurmakelaar in de arm neemt om jouw woning te verhuren, zoek je een ervaren partij met de juiste juridische kennis en een groot zoekersbestand. Na een eerste kennismaking, waarin we jouw wensen met betrekking tot de verhuur duidelijk vastleggen, leggen we helder uit hoe de procedure eruitziet, hoe we jouw woning onder de aandacht brengen en welke huurprijs we jou adviseren.

De beste huurder voor jou

Door onze ruime ervaring in huur en verhuur, weten we heel goed hoe we jouw woning onder de aandacht brengen van serieuze huurders. Nadat we het huis hebben aangemeld in het NVM-uitwisselingssysteem, geven we je goede tips om je huis klaar te maken voor verhuur. Daarnaast laten we professionele foto’s en video’s maken en hebben we een sterk marketingteam dat precies weet welke kanalen (online en offline) moeten worden ingezet om de juiste huurders te bereiken. Je woning verhuren op een professionele manier.

Screening huurders en bezichtigen

Als we merken dat er interesse is van serieuze huurders, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om de woning te bezichtigen. Uiteraard zijn we hierbij aanwezig om huurder een eerlijk beeld te geven van de woning, de juridische formaliteiten te bespreken en de verdere verhuurprocedure door te nemen. Na de bezichtiging(en) evalueren en screenen we iedere huurder uitgebreid en voorzien we je van goed onderbouwd advies over de meest geschikte huurder(s) voor jouw woning.

Huurcontract en oplevering

Als we een huurder hebben gevonden, maken we alles zo snel mogelijk rond. We maken een officiële huurovereenkomst op, waarin we al jou eisen en wensen met betrekking tot de huurder en het pand meenemen. Mits wettelijk toegestaan natuurlijk. Na het ondertekenen en ontvangst van de eerste huur en borgsom, plannen we een overdracht in met de huurder en leggen we de staat van de woning vast in een proces-verbaal van oplevering.

Hypotheken

Verhuurhypotheek

Wil je een extra huis om te verhuren? Een goede keuze! Het rendement op een verhuurde woning is al snel hoger dan de lage rente op een spaarrekening. Daarnaast kan er eventueel verkoopwinst gemaakt worden.

Met de lage rentes is het aantrekkelijk om een deel van het beleggingspand te financieren in plaats van volledig met eigen geld aan te kopen. Dit is mogelijk met een woningverhuurhypotheek. Met deze hypotheek kun je naast je eigen woning ook andere panden te financieren. Het minimale en maximale hypotheekbedrag verschilt per aanbieder. De verhuurhypotheek biedt vele voordelen. Onbelast huurinkomen, potentiële stijging in rendement en waardestijging vastgoed en nog veel meer. Beumer Woonvast Hypotheken is een van de gespecialiseerde kantoren die verhuurhypotheken kunnen aanvragen bij meerdere geldverstrekkers.

Afspraak maken
Huis verhuren Amersfoort

Jouw verhuur gewoon goed geregeld