Hypotheken – Woonvast

Beumer Woonvast
Hypotheken

Zorgeloos wonen betekent niet alleen dat we je helpen het huis van je dromen te vinden, we zorgen er ook voor dat je een hypotheek afsluit waarmee je tot in de lengte van jaren kunt genieten van je nieuwe huis.

Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Jouw hypotheekadviseur in de regio Amersfoort

Of je nu starter bent en je eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of een verbouwing in het vooruitzicht hebt, bij het vinden van een hypotheek kun je wel wat hulp gebruiken. Daarom bieden we je altijd eerst vrijblijvend een oriënterend kennismakingsgesprek aan. Want hoe beter we jouw woonsituatie kennen, hoe beter we je kunnen adviseren over je hypotheek.

 

We bespreken onder meer je huidige financiële situatie, maar vooral ook je wensen en toekomstplannen. Omdat we zeker willen weten dat de keuzes die je nu maakt ook de keuzes zijn waar je over vijf jaar nog achter staat. Aan het einde van het gesprek weet jij precies wat je kunt lenen en wat de voordelen voor jou zijn van een betrokken, onafhankelijke adviseur.

Afspraak maken
Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Huis kopen? Beumer Hypotheken
vergroot je kansen

Door je nog voor de aankoop van je nieuwe huis te laten adviseren door een van onze hypotheekadviseurs, weet jij precies wat je kunt bieden en wat dat betekent voor jouw maandlasten. En als jij al zwart op wit hebt staan dat jij dat bod kunt uitbrengen, waarom zou je dan niet bieden zonder voorbehoud van financiering. Onze adviseurs informeren je grondig over de risico’s en geven je inzicht in de gevolgen van het wel of niet meenemen van een financieel voorbehoud.

Meer weten

Reviews

We hebben nu voor de derde keer gebruik gemaakt van de diensten van Jeroen. Wat wij prettig vinden is dat hij goed voorbereid is en rustig de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Communicatie met Jeroen en ook Laura is helder en bij vragen wordt er altijd snel gereageerd.

Humphrey 08 februari 2022

Deskundig, reageert snel op vragen, ook in het voortraject toen we ons nog aan het oriënteren waren.

JK 06 januari 2022

Hij heeft een duidelijk verhaal en denkt ook mee met ons. Je hebt absoluut niet het idee dat je een nummer bent. Er wordt de tijd voor je genomen en ook op de vragen die wij achteraf (per telefoon of e-mail) hebben gesteld werden snel en duidelijk antwoord gegeven.

Familie Houdijk 12 december 2021

Bianca legt alles goed uit en legt je verschillende producten voor. Samen zijn we er goed uitgekomen. Dankjewel Bianca.

Marco en Angenita 01 december 2021

Hypotheek adviseurs

Jeroen Landzaat
Jeroen Landzaat

Erkend Hypotheek Adviseur

Roland Luijer
Roland Luijer

Erkend Hypotheek Adviseur

Reinier Bruin
Reinier Bruin

Erkend Hypotheek Adviseur

Susan Kuipers
Susan Kuipers

Erkend Hypotheek Adviseur

Hypotheekadviseur

Wij zijn jouw hypotheekadviseur