Huis taxeren Amersfoort | Beumer Woonvast

Taxaties in de omgeving Amersfoort

Heb je een gevalideerd taxatierapport nodig? Beumer Woonvast is een lokaal gespecialiseerde makelaar in de regio Amersfoort. Wij helpen je snel en zonder zorgen met een taxatierapport conform de NWWI dat door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd.

Taxatie huis

Een compleet waardeplaatje van je woning

Wil je een huis kopen en heb je een taxatie nodig voor het regelen van je hypotheek? Of heb je je taxatie nodig voor een verbouwing of het aanvragen van renteverlaging? Wat jouw situatie ook is, Beumer Woonvast is de vastgoedexpert in de omgeving Amersfoort. We houden bij het taxeren altijd rekening met de ligging, de staat van het huis, de afwerking, mate van duurzaamheid en eventuele ontwikkelingen in de buurt.

Ben je op zoek naar een hoogwaardig taxatierapport conform de richtlijnen van het NWWI en de NRVT? Maak direct een afspraak.

Taxaties

Nieuwe criteria voor taxaties

Waar het makelaarsvak voortdurend in beweging is, geldt hetzelfde voor taxaties. Sinds oktober vorig jaar zijn er diverse nieuwe criteria die moeten worden meegenomen bij een taxatie. Met name op het gebied van verduurzaming, onderhoud en bouwtechnische staat wordt er meer gevraagd van een taxateur. Vanzelfsprekend bieden we je bij Beumer Woonvast een volledig up-to-date taxatierapport aan.

Afspraak maken
Taxatie Amersfoort

Snel een gevalideerde taxatie nodig?