Beumer Open Huizen Dag - Woonvast

Beumer Open Huizen Dag

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Beumer de Beumer Open Huizen Dag. Van 11:00 tot 14:00 kunnen de deelnemende huizen bezocht worden. Bekijk hieronder de deelnemende woningen per locatie van deze maand.

Amersfoort

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 4 maart 2023 in Amersfoort e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Makelaar Binnenstad

Utrecht

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 4 maart 2023 in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer

De Meern, Leidsche Rijn

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 4 maart 2023 in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer

Wijk bij Duurstede

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 4 maart 2023 in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer

Nieuwegein

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 4 maart 2023 in Nieuwegein e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Maarssen-dorp

Maarssen

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 4 maart 2023 in Maarssen e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer