Waterdorp Paal 17 3826 AMERSFOORT

Neem contact met ons op

033-4221010

info@woonvast.nl

Omschrijving

Paal 17 is jong, hip en stoer
Zoek je een nieuw huis? Misschien wel je eerste koopwoning…; het liefst in Amersfoort of de buurt van de stad? Maak kennis met Paal 17. De 7 Fabriekshuizen en 3 Huismeesterwoningen ogen samen als een gerenoveerde fabriek. Compact, stoer en met een terras waarvandaan je uitkijkt op het water!

Compact en toch alle ruimte
Paal 17 is uniek in Waterdorp door de stoere architectuur en met 83 of 71 m² zijn de woningen beduidend compacter. En daar is de prijs ook naar! Dankzij de gunstige indeling en grote ramen ervaar je wel ruimte. Je auto parkeer je op het stoer aangelegde binnenterrein. Fijn ook dat er allerlei plekken zijn om buiten te zijn. Kies voor de privacy van je terras, hang op de vlonder met je voeten in het water of geniet aan de picknicktafel met buren van de avondzon en een lekker wijntje.

Omgeving

Waterdorp ligt aan de rand van Vathorst. Je woont hier dus echt wel buiten. Maar met je auto voor de deur ben je zo op de snelweg en in de stad. Je woont hier bij knooppunt Hoevelaken, waar de A28 en A1 elkaar kruisen. Hartje Nederland dus. Ook heeft Vathorst een treinstation. Handig voor je werk. Op een mooie dag fiets je trouwens in 20 minuten naar het gezellige oude Amersfoort voor een hapje, drankje, theatervoorstelling of shopmiddag.

Kenmerken

Aantal kavels
10
Woonopp
71 - 83m²

Foto's