Waterdorp Paal 16 3826 Amersfoort

€ 389.000 - € 775.000

Neem contact met ons op

033-4221010

info@woonvast.nl

Omschrijving

Waterdorp Paal 16

20 prachtige eengezinswoningen in architectuur stijl van de Amsterdamse School.

Geen huis is gelijk door de details, kleurstelling en ligging. U heeft de keuze uit een vrijstaand huis, tweekapper, geschakelde tweekapper of drie-onder-een-kapwoning met uitzicht op water. Iedereen heeft een eigen parkeerplaats op de kavel of in het parkeerhof.

Koopsom van € 389.000,- v.o.n. tot € 775.000,- v.o.n.

Omgeving

Waterdorp is het nieuwste deelgebied in Vathorst waar dit prachtige nieuwbouwplan verrijst. Vathorst is al sinds 2000 in ontwikkeling. Inmiddels is de wijk uitgegroeid tot een volwassen wijk waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals een NS-station, goede busverbinding, een bibliotheek, een uitgebreid winkelcentrum met o.a. Jumbo, Albert Heijn, Hema en een aantal specialiteiten winkels. Er zijn verschillende (basis)scholen en kinderdagopvang aanwezig. Ook het historisch centrum van Amersfoort is op fietsafstand bereikbaar. Gebruikt u de auto? De A1 en de A28 zijn snel en makkelijk te bereiken. Kortom het beste van twee werelden!


Laat u verleiden door het veelzijdige aanbod van deze vrijstaande of geschakelde twee-onder-één-kap-woningen,
vormgegeven in de architectuur stijl van de Amsterdamse School. Er is bijna geen woning hetzelfde in Waterdorp waardoor de typisch dorpse sfeer wordt versterkt. Hier woont u op een fantastische plek aan lanen die worden gesierd door water en groene oevers. De voorzieningen van Vathorst liggen heel dichtbij. En dan te bedenken dat het Nationaal Landschap Arkemheen Eemland met uiteenlopende recreatiemogelijkheden ook nog eens praktisch om de hoek ligt.

Kenmerken

Aantal kavels
20
Woonopp
134 - 240m²
Perceelopp
160 - 440m²
Inhoud
389 - 696m³