Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Waterwoning twee-onder-één-kap-woning 3825 Amersfoort

€ 445.000 - € 445.000

Omschrijving

Waterwoningen

In de jongste, aan de noordzijde van Amersfoort gelegen, wijk Vathorst worden nabij rotonde zeven 8 geschakelde twee-onder-één-kap-woningen en 2 eindwoningen gerealiseerd door Schoonderbeek BV. De 8 twee-onder-één-kap-woningen zijn nu in verkoop!

Wie door Vathorst loopt, fietst of rijdt, ziet onmiddellijk de veelzijdigheid in architectuur. Wonen in Vathorst betekent wonen in een kindvriendelijke, dynamische en sociale wijk met de nieuwste voorzieningen, veel groen en diverse speelplaatsen voor kinderen. De wijk is goed bereikbaar en ligt aan uitvalswegen A1 en A28 enerzijds terwijl anderzijds het historische centrum van Amersfoort op fietsafstand ligt.

Deze prachtige waterwoningen worden gerealiseerd op het bouwperceel aan de Veenweg (ter plaatse van de Cathalijnepolder) en worden geschakeld door een ruime berging. De achterzijde van de woningen liggen aan de Veenweg langs een (nog te realiseren) watergang. De straatzijde (entreezijde) bevind zich aan de noordzijde van het bouwperceel.

Alle woningen hebben de keukenruimte aan de entreezijde van de woning op de begane grond. De woonkamer grenst aan het water en is door de grote raamoppervlakken heerlijk licht. Via de openslaande deuren is het royale terras te bereiken. Hier kunt u van de zon genieten tot zonsondergang door de ligging op het Zuidwesten. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime zolderverdieping is bereikbaar via een vast trap. Het woonoppervlak is 142 m².

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein, maar ook openbare parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig.


Koopsom: € 445.000,- v.o.n.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aantal kavels
8
Woonopp
142 - 142m²
Perceelopp
142 - 142m²
Inhoud
455 - 455m³
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Objecten