Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Stadskeerkring Fase 3 3813 AMERSFOORT

€ 303.000 - € 448.000

Neem contact met ons op

033-4221010

info@woonvast.nl

Omschrijving

Stadskeerkring Fase 3

Aan de centrumzijde verrijzen in totaal drie woongebouwen met een industriële architectuur. De twee lagere gebouwen aan de centrumzijde bevatten elk vier bijzondere stadswoningen en 16 appartementen. In uitstraling zijn de gebouwen een robuust geheel maar ze bevatten een diversiteit aan woningen en appartementen met verschillende indelingen. Zowel aan de zijkanten als langs het groene wandelpad bevinden zich herkenbare entrees. Langs de gebouwen aan de centrumzijde komen parkeerplaatsen die voor de bewoners zijn.

Unieke stadswoningen
In de twee lage gebouwen bevinden zich elk vier unieke en ruime stadswoningen. De woningen bevatten twee woonlagen. Ze verschillen van elkaar in indeling en bieden extra woonruimte of een grote werkkamer of atelier. De stadswoningen hebben niet één maar twee eigen buitenruimtes. Op de begane grond is de beschutte buitenruimte te openen om zo naar buiten te wandelen. Op de verdieping is bovendien een loggia met ruimte voor een aangenaam terras. Met voldoende slaapkamers en flexibele indelingsmogelijkheden zijn de stadswoningen heerlijke familiehuizen met volop ruimte voor die grote eettafel maar ook fijne ruimtes om je even terug te trekken.

Complete appartementen
De 16 ruime appartementen in elk van de twee lage gebouwen zijn van alle gemakken voorzien. De ruime living met
een zeer complete keuken en de twee of drie slaapkamers hebben vloerverwarming. Naast een moderne badkamer is er een separate ruimte voor de wasmachine en droger. De loggia biedt voldoende ruimte om beschut te genieten van het uitzicht. Alle woningen en appartementen hebben een uitstekende energieprestatie en zijn gasloos, mede door warmte-/koude opslag en zonnepanelen.


Koopsom vanaf: € 303.000,- v.o.n.

Omgeving

Heerlijk wonen in Stadskeerkring

Centraal wonen in Amersfoort

Op loopafstand van park Schothorst, theater Flint, het Eemplein met de Pathé bioscoop en het centrum van Amersfoort verrijst appartementencomplex Stadskeerkring. Aantrekkelijk ingedeelde appartementen met uitzicht over
het bruisende stadshart en ruime stadswoningen. Alle kwaliteiten van deze mooie binnenstad binnen handbereik, maar zonder de grote drukte van het centrum. Woningen met toekomst.

Kies zelf uw mooiste woning. Een appartement op een hoger gelegen verdieping biedt u verrassende uitzichten en veel rust. Of kiest u liever voor een complete stadswoning met twee verdiepingen, veel leefruimte en verschillende slaapkamers. Ook voor uw wensen en situatie is er een appartement of woning beschikbaar in Stadskeerkring Amersfoort.

Kenmerken

Startbouw
12/4/2018
Aantal kavels
20
Woonopp
94 - 175m²
Inhoud
275 - 510m³