Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Start verkoop maart 2019

Villa Nove 3817 AMERSFOORT

€ 755.000 - € 985.000

Neem contact met ons op

033-4221010

info@woonvast.nl

Omschrijving

Start verkoop maart 2019

Villa Nove bestaat uit 9 moderne, luxe woningen die speels verspreid liggen in een parkachtige omgeving, omsloten door een historische houtwal. De woningen; 4 geschakelde woningen en 5 vrijstaande bungalows, staan prachtig gesitueerd rondom een gezamenlijke brink. Hier woont u ruim en vrij, maar ook met de gezelligheid van uw buren nabij. Elke woning heeft een eigen, grote patiotuin met veel privacy en vrij uitzicht op het park rondom. De 4 luxe geschakelde woningen, met een woonoppervlak van circa 140 m2 en 160 m2, komen bij de entree van het plan. Achter deze riante woningen komen 5 luxe bungalows met een woonoppervlak van ruim 220 meter.

De rustige enclave aan de Galvanistraat ligt op een prachtige locatie in de wijk Leusderkwartier in Amersfoort: een chique, stadse wijk met veel groen die de buurt allure geeft. En ook fijn: alles wat het leven leuk maakt, is dichtbij! Heerlijk wandelen of fietsen in bosgebied Nimmerdor of winkelen in de meest veelzijdige winkelstraat van Amersfoort; de Leusderweg. Voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen kunt u hier uitstekend terecht. Met de auto zit u vanuit de wijk snel op de A28.

Uw woonwensen bepalen hoe u straks woont. Samen met onze interieurarchitect bepaalt u de indeling van uw woning. Of toch liever een slaap- en badkamer op de begane grond? Het is allemaal mogelijk! Samen met een interieurarchitect richt u uw woning of bungalow helemaal naar uw smaak in.

Omgeving

Villa Nove ligt in de luwte van de Galvanistraat. Op een prachtige locatie in de wijk Leusderkwartier in Amersfoort. Omgeven door een eeuwenoude houtwal die nog in verbinding staat met het groen buiten de stad. Hier profiteer je van het beste van twee werelden. Aan de ene kant de aantrekkingskracht van de stad, met al zijn voorzieningen. Aan de andere kant de rust van het landschap en het bosgebied Nimmerdor. In Villa Nove smelten die werelden samen.

Kenmerken

Aantal kavels
9
Woonopp
140 - 224m²
Perceelopp
400 - 400m²