Villa Nove 3817 AMERSFOORT

€ 785.000 - € 995.000

Neem contact met ons op

033-4221010

info@woonvast.nl

Omschrijving

Villa Nove bestaat uit negen moderne, luxe woningen die speels verspreid liggen in een parkachtige omgeving, omsloten door een historische houtwal. De woningen; vier geschakelde woningen en vijf vrijstaande bungalows, staan prachtig gesitueerd rondom een gezamenlijke brink. Hier woont u ruim en vrij, maar ook met de gezelligheid van uw buren nabij. Elke woning heeft een eigen, grote patiotuin met veel privacy en vrij uitzicht op het park rondom. De vier luxe geschakelde woningen, met een woonoppervlak van circa 169 m² en 170 m², komen bij de entree van het plan. Achter deze riante woningen komen vijf luxe bungalows met een woonoppervlak van circa 200 meter.

CREËER UW EIGEN INDELING
Uw droomhuis zelf indelen aan de hand van uw woonwensen? Samen met onze interieurarchitect bepaalt u de indeling van uw woning. Wilt u graag een slaap- en badkamer op de begane grond of wenst u een terrasoverkapping? Het is allemaal mogelijk! Samen met een interieurarchitect richt u uw woning helemaal naar uw smaak in.

Koopprijs vanaf € 785.000,- v.o.n.

Omgeving

STADS EN GROEN
De rustige enclave aan de Galvanistraat ligt op een prachtige locatie in de wijk Leusderkwartier in Amersfoort: een chique, stadse wijk met veel groen die de buurt allure geeft. En ook fijn: alles wat het leven leuk maakt, is dichtbij! Heerlijk wandelen of fietsen in bosgebied Nimmerdor of winkelen in de meest veelzijdige winkelstraat van Amersfoort; de Leusderweg. Voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen kunt u hier uitstekend terecht. Met de auto zit u vanuit de wijk snel op de A28.

Kenmerken

Aantal kavels
9
Woonopp
169 - 200m²
Perceelopp
219 - 338m²
Inhoud
662 - 683m³